Kategoriler

Şırnak’ta Sağlık-Sen yeniden yetkili sendika oldu

Şırnak’ta Sağlık-Sen Yeniden Yetkili Sendika Oldu

Şırnak’ta sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının büyük bölümü 2025 yılı için tercihini yeniden Sağlık-Sen’den yana kullandı. Mayıs ayında yapılan üye tespit çalışmalarında, yüzde 39’luk üyelik oranı ile Sağlık-Sen il genelinde yetkili sendika oldu.

En yakın sendikanın yüzde 32’de kaldığı belirtilirken, Sağlık-Sen 7 puan farkla yetkiyi aldı.

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal, yaptığı açıklamada, “Gitmedik kurum bırakmadık. Çalışanlarımızın sorunlarını yerinde dinledik. Emeklerimizin karşılığı olarak yeniden yetkiyi aldık,” dedi.

Anmal, ekonomik sıkıntılara ve bürokratik engellere rağmen sağlık çalışanları için mücadeleyi sürdürdüklerini belirtti. Üyelerine yönelik hizmetler, sosyal destek projeleri ve çözüm odaklı yaklaşımları sayesinde güven tazelediklerini ifade etti.

Anmal ayrıca, “Baskılara ve bazı çevrelerin karalama girişimlerine rağmen sağlık çalışanları doğruyu gördü. Yetki, samimi ve dürüst sendikacılığın ödülüdür,” diyerek açıklamasını tamamladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SAĞLIK
86 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Sağlık-Sen yeniden yetkili sendika oldu
ŞIRNAK
79 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Aslan’dan Meclis’e “ Zorla Kaybetmeler” önerisi
ŞIRNAK
37 Kez Görüntülendi.
Bakan Bayraktar “ Şırnak Petrol’un Başkenti” diye biliriz
ŞIRNAK
101 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 22 kişi gözaltına alındı
ŞIRNAK
112 Kez Görüntülendi.
İdil İlçe Başkanlığına Muzaffer Sönmez atandı
ŞIRNAK
83 Kez Görüntülendi.
Cemil Yaman “ Şırnak halkı sıcak ve Misafirperver”
ŞIRNAK
62 Kez Görüntülendi.
TBMM Başkanı Kurtulmuş Gabar’da gençlerle biraraya geldi
BÖLGESEL
132 Kez Görüntülendi.
2 Ton uyuşturucu yakılarak imha edildi
SPOR
197 Kez Görüntülendi.
Cizre’de yapılan kutlamalara gölge düştü 1 kişi yaralandı
ŞIRNAK
229 Kez Görüntülendi.
Cansız bedenine ulaşıldı