Kategoriler

Şırnak’ta Sağlık-Sen yeniden yetkili sendika oldu

Şırnak’ta Sağlık-Sen Yeniden Yetkili Sendika Oldu

Şırnak’ta sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının büyük bölümü 2025 yılı için tercihini yeniden Sağlık-Sen’den yana kullandı. Mayıs ayında yapılan üye tespit çalışmalarında, yüzde 39’luk üyelik oranı ile Sağlık-Sen il genelinde yetkili sendika oldu.

En yakın sendikanın yüzde 32’de kaldığı belirtilirken, Sağlık-Sen 7 puan farkla yetkiyi aldı.

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal, yaptığı açıklamada, “Gitmedik kurum bırakmadık. Çalışanlarımızın sorunlarını yerinde dinledik. Emeklerimizin karşılığı olarak yeniden yetkiyi aldık,” dedi.

Anmal, ekonomik sıkıntılara ve bürokratik engellere rağmen sağlık çalışanları için mücadeleyi sürdürdüklerini belirtti. Üyelerine yönelik hizmetler, sosyal destek projeleri ve çözüm odaklı yaklaşımları sayesinde güven tazelediklerini ifade etti.

Anmal ayrıca, “Baskılara ve bazı çevrelerin karalama girişimlerine rağmen sağlık çalışanları doğruyu gördü. Yetki, samimi ve dürüst sendikacılığın ödülüdür,” diyerek açıklamasını tamamladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
70 Kez Görüntülendi.
Bahçeli, "Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönene kadar kararımız net."
ŞIRNAK
92 Kez Görüntülendi.
Köpek Saldırısına uğrayan çocuğu esnaf kurtardı
ŞIRNAK
143 Kez Görüntülendi.
Şırnak’lı Sporcular Türkiye Şampiyonu oldu
ŞIRNAK
138 Kez Görüntülendi.
HÜDAPAR ‘dan Şırnak’ta Süriye Açıklaması
ŞIRNAK
145 Kez Görüntülendi.
Habur Sınır kapısında Altın operasyonu
ŞIRNAK
180 Kez Görüntülendi.
Otobüste fenalaşan adam hayatını kaybetti
ŞIRNAK
1252 Kez Görüntülendi.
İdil’de Trafik Kazası: 2 Ölü, 6 Yaralı
ŞIRNAK
139 Kez Görüntülendi.
Ünlülere uyuşturucu operasyonu
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
227 Kez Görüntülendi.
Şırnak Müftüsü Gece yarısı kararnamesi ile değişti
ŞIRNAK
97 Kez Görüntülendi.
Vali Birol Ekici’den Pınarbaşı Köyüne Taziye ziyareti