Kategoriler

Şırnak'ta 5 yılda 249 tür yaban hayvanı tedavi edildi

Şırnak Valisi Osman Bilgin, Doğa Koruma Milli Parklar Yaban Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyarette bulunarak, "2018 yılından bu yana 249 türde yaban hayvanını tedavi ederek, doğaya geri kazandırdı. Şırnak'ımız artık her yönüyle yönlü bir şehirdir" dedi.

Şırnak Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nce Şırnak Üniversitesi yerleşkesinde kurulan Yaban Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Vali Osman Bilgin, burada tedavi gören yaban hayvanları ile yakından ilgilendi. Şırnak'taki yaban hayatı önemsediklerini belirten Vali Bilgin, "Tedavileri tamamlanan çeşitli kuşları ara ara doğaya salıyoruz. Vahşi hayatta yaralanmış hayvanlarda var. Onlarında tedavileri tamamlayınca doğaya salıyoruz. Veteriner hekimimize ve göreviler teşekkür ediyoruz. Şırnak Doğa Koruma Milli Parklar Yaban Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde 2018 yılından bu yana 249 türde yaban hayvanını tedavi ederek, doğaya geri kazandırdı. Şırnak'ımız artık her yönüyle yönlü bir şehirdir" ifadelerinde bulundu.

Vali Bilgine, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Üniversite Genel Sekreteri İbrahim Baz, Şırnak Doğa Koruma Milli Parklar müdürü Orhan Kalay eşlik etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
91 Kez Görüntülendi.
Yakışır ailesinin acı günü
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İdil Tiyatro topluluğu seyircinin huzuruna çıkıyor
ŞIRNAK
107 Kez Görüntülendi.
Leyla Dicle vefat etti
EĞİTİM
146 Kez Görüntülendi.
Üniversite taşınıyor İlçe halkından tepki
EĞİTİM
150 Kez Görüntülendi.
İdil’de LGS heyecanı başladı
ŞIRNAK
308 Kez Görüntülendi.
Dirsekli Köyünde trafik kazası
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
261 Kez Görüntülendi.
Dr. Garip ile Sevda Dünya evine girdi
ŞIRNAK
68 Kez Görüntülendi.
Elif’ten 11 gündür haber alınamıyor
EĞİTİM
65 Kez Görüntülendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürün’den LGS Mesajı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
70 Kez Görüntülendi.
Vatandaş’tan Sorumluluk Örneği