Kategoriler

Şırnak'ta 5 yılda 249 tür yaban hayvanı tedavi edildi

Şırnak Valisi Osman Bilgin, Doğa Koruma Milli Parklar Yaban Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyarette bulunarak, "2018 yılından bu yana 249 türde yaban hayvanını tedavi ederek, doğaya geri kazandırdı. Şırnak'ımız artık her yönüyle yönlü bir şehirdir" dedi.

Şırnak Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nce Şırnak Üniversitesi yerleşkesinde kurulan Yaban Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Vali Osman Bilgin, burada tedavi gören yaban hayvanları ile yakından ilgilendi. Şırnak'taki yaban hayatı önemsediklerini belirten Vali Bilgin, "Tedavileri tamamlanan çeşitli kuşları ara ara doğaya salıyoruz. Vahşi hayatta yaralanmış hayvanlarda var. Onlarında tedavileri tamamlayınca doğaya salıyoruz. Veteriner hekimimize ve göreviler teşekkür ediyoruz. Şırnak Doğa Koruma Milli Parklar Yaban Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde 2018 yılından bu yana 249 türde yaban hayvanını tedavi ederek, doğaya geri kazandırdı. Şırnak'ımız artık her yönüyle yönlü bir şehirdir" ifadelerinde bulundu.

Vali Bilgine, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Üniversite Genel Sekreteri İbrahim Baz, Şırnak Doğa Koruma Milli Parklar müdürü Orhan Kalay eşlik etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
204 Kez Görüntülendi.
Öz İdil Şırnak Şampiyonu oldu
ŞIRNAK
175 Kez Görüntülendi.
Sulak yoluna asfalt çalışması başladı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
70 Kez Görüntülendi.
Kaymakam pedal çevirdi
ŞIRNAK
148 Kez Görüntülendi.
Nisan Ayında 51.942 Yolcu uçurdu
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
524 Kez Görüntülendi.
Salih Dolany vefat etti
BÖLGESEL
303 Kez Görüntülendi.
Silahlı kavga 1 kişi yaralandı
ŞIRNAK
139 Kez Görüntülendi.
Sirik otu tezgahta satışa sunuldu
ŞIRNAK
206 Kez Görüntülendi.
Cizre'li İş adamı Şık'dan Anjo merkezi kurma girişimi
SPOR
96 Kez Görüntülendi.
Cizre Belediye Spor Şampiyon
EĞİTİM
471 Kez Görüntülendi.
Rektör Alkış'tan Sinop Üniversitesine ziyaret