Kategoriler

Sağlık-Sen Başkanı, İdil'de sağlık personelin bayramını kutladı

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabğatullah Anmal Kurban Bayramı nedeniyle sağlıkçıları nöbetçi olarak görev yaptıkları hastane ve acil sağlık hizmetleri istasyonlarında ziyaret ederek personellerin bayramlarını kutladı.
Bayram ziyaretleri kapsamında İdil devlet hastanesine uğrayan Sağlık Sen yöneticileri, gece gündüz demeden görev başında hastalara şifa olmak için nöbet bekleyen sağlıkçıları ziyaret etti. 
Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabğatullah ANMAL, Sağlık-Sen İdil İlçe yöneticisi Abdulvahap AYDOĞAN ve Sağlık-Sen İdil devlet hastanesi işyeri temsilcisi Yunus ERKEK ile birlikte bayram vesilesi ile sağlık çalışanlarını görev yaptıkları birimlerinde ziyaret ediliyor.
Sağlık-Sen Şube Başkanı Sabğatullah ANMAL; Bizler Sağlık-Sen ailesi olarak görev alanımız olan sağlık çalışanları halka sağlık hizmeti için bayramda da 24 saat kesintisiz çalışırken  bizlerde yataklarımızda rahat beklemeyiz diyen ANMAL “Sağlık çalışanları olarak asil bayramı özlük hakların ödendiği ve ücret adaletsizliğin kalktığı günü bayram olarak kutlayacağız” dedi.
Anmal, Görev yerlerinde nöbetçi olan değerli mesai arkadaşlarımızın Kurban Bayramlarını kutlamak için Sağlik-Sen heyetimizle birlikte ziyaret ediyor, çam sakızı çoban armağanı ziyaretimize vesile olan bayramlıklarımızı ikram ediyoruz.
Ziyaret vesilesi ile bir araya gelindiğimiz sağlık emekçileri çeşitli konular ve toplu sözleşme sürecinde gündeme gelinmesi beklenen konular üzerine de değerlendirmelerde bulunduk.
Bayram ziyaretinden dolayı Sağlık çalışanları heyetimize göstermiş oldukları ilgileri, samimiyetleri ve güler yüzlerinden dolayı olduğumuz mutluluğu da paylaşmak isteriz..
İyi ki varsınız..

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
73 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 30 gözaltı
ŞIRNAK
100 Kez Görüntülendi.
Çopan ölü bulundu
ŞIRNAK
104 Kez Görüntülendi.
Tanker devrildi 1 ölü 1 yaralı
ŞIRNAK
136 Kez Görüntülendi.
Sırtköy Belediyesi kardeş belediye oldu
ŞIRNAK
42 Kez Görüntülendi.
Şırnak Amatör liginde şampiyonluk maçı
ŞIRNAK
31 Kez Görüntülendi.
Kuraklık İdil’de Ziraatı vurdu
EKONOMİ
282 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır’da üretiyor 10 ülkeye ihracat yapıyor
ŞIRNAK
296 Kez Görüntülendi.
Süryani işadamı pizza salonu açtı
ŞIRNAK
15 Kez Görüntülendi.
Ziraat Fakültesi Güçlü Konak’ta çiftçilere seminer verdi
ŞIRNAK
93 Kez Görüntülendi.
Bursluluk sınavı 2090 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti