Kategoriler

Cizre Devlet hastanesi için asılsız iddia

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyada yayılan Cizre Devlet Hastanesi'nin sivillere kapatıldığı ve çok sayıda ambulansın hastaneye giriş yaptığı iddialarına yanıt verdi.

Sosyal medya üzerinden Zap’ta TSK ile PKK arasında yaşanan çatışmanın ardından Şırnak'taki Cizre Devlet Hastanesi'ne çok sayıda ambulans geldiği ve hastanenin siviller kapatıldığı iddia edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise bu iddiaları yalanladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Fahrettin Koca, "Bazı sosyal medya hesapları üzerinden yayılmaya çalışılan 'Cizre Devlet Hastanesinin morguna çok sayıda ambulans giriş yaptığı için morg ve hastane sivillere kapatıldı' iddiası asılsızdır" dedi.

Hastanenin sağlık hizmeti vermeye devam ettiğini belirten Koca, "Hastanemiz, hiçbir birimi kapatılmaksızın, vatandaşlarımıza sağlık hizmeti vermeye devam etmektedir. Sosyal medyadaki iddiaların maksadı açıktır. Bu maksat, devletimizi güçsüz göstermektir. İddiaların sahipleri, vatanına ve milletine bağlı olmak yerine terör örgütüne sempati duyanlardır" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
150 Kez Görüntülendi.
İdilli şoför kazada hayatını kaybetti
ŞIRNAK
65 Kez Görüntülendi.
Kürdistan yazılı formayı giyen genç gözaltına alındı
SAĞLIK
43 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Bronskopi cihazı Bozok
ŞIRNAK
47 Kez Görüntülendi.
Park halindeki otomobil yandı
SPOR
39 Kez Görüntülendi.
Şırnak Petrol Spor yenilgi aldı
ŞIRNAK
150 Kez Görüntülendi.
50 yıl sonra tesadüfen karşılaştılar
ŞIRNAK
57 Kez Görüntülendi.
DEDAŞ Elektrik panoların haline bakınız
ŞIRNAK
38 Kez Görüntülendi.
Geleneksel oyun TIR’ına yoğun ilgi
ŞIRNAK
59 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Adli açılış töreni düzenlendi
ŞIRNAK
304 Kez Görüntülendi.
Aileden günlerdir haber alınamıyor