Kategoriler

M. Emin Bozkuş baba evinde

Eğitim uzmanı M. Emin Bozkuş, fırsat buldukça hafta sonlarını köyde bulunan baba evinde geçirirken ne kadar mutlu olduğunu ifade etti. Stresini attığını, iki gün köyde çok iyi dinleyerek geçirdiğini belirtti. 

Bozkuş, hafta sonlarında fırsat buldukça köye geldiğini, köyde bulunan baba evine hiç dokunmadığını, evin sağlam, dökük tarafları olduğunu, eve bu şekilde hafta sonları yerleşerek zaman geçirmeye çalıştığını ifade etti. Evin bahçesine maydonoz, yeşil soğan ektiğini, ektiği sebzelerle zaman geçirdiğini, baba'dan kalma üzüm bağını da takip ederek, iki gününü köyde geçirdiğini söyledi.

M. Emin Bozkuş, baba evinin bahçesinde sabah kahvaltısını yaparken, sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşarak hafta sonlarını mutlaka köyde geçirerek değerlendirmesini tavsiye etti. 

Yorumlar

m.eminboz73200@gmail.com 12 Ay Önce

Abdurrahman Baran. Gerçekten mükemmel bir gazete ustadısın. Emeğine halel gelmesin..

Ali Abravcı 12 Ay Önce

Sayın müdürüm bir seferine bizleride davet etsen olmaz mı muhteşemsin Baba yadigarı unutmamak baba sevgisinde gelir.Afiyet olsun Şifa bal olsun müdürlerin müdürü

Abdulkerim bozkuş 12 Ay Önce

Taş ev yazın serin olur uzun ömürler diliyorum afiyet olsun akirda yemesi keyifli olur

m.eminboz73200@gmail.com 12 Ay Önce

Kıymetli Hocam ve dostum Ali; seni köyümde, köyümdeki evimde ağırlamak bana onur verir. Tabiki memnuniyetle davet ederim..

Çok garip! 12 Ay Önce

Gerçekten çok garip! Hala anlamış değilim bu zat çok mu önemli birisi? Ya da ben mi bilmiyorum! Zamanında ilçe milli eğitim müdürü olduğunu biliyorum sadece, hangi kritere göre Milli eğitim müdürü olduğu da bilinmiyor? Ama şahit olduğum bir olayda- hayal meyal hatırlıyorum-eskiden müdürlük hükümet konağının içindeydi, orda engelli bir işçiye nasıl bağırıp hakaret ettiğine şahit olmuştum, anadolu lisesi yurdunun inşaat bekçisi miydi, tam bilmiyorum ama; bu zat’ın o adama nasıl böbürlenip bağırdığını gördüm! Kısacası bu zat çok önemli bir zat değil!!!

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
19 Kez Görüntülendi.
Alakamışta 60 dönüm arazi yandı
SPOR
208 Kez Görüntülendi.
Öz İdil Şırnak Şampiyonu oldu
ŞIRNAK
177 Kez Görüntülendi.
Sulak yoluna asfalt çalışması başladı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
71 Kez Görüntülendi.
Kaymakam pedal çevirdi
ŞIRNAK
148 Kez Görüntülendi.
Nisan Ayında 51.942 Yolcu uçurdu
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
525 Kez Görüntülendi.
Salih Dolany vefat etti
BÖLGESEL
303 Kez Görüntülendi.
Silahlı kavga 1 kişi yaralandı
ŞIRNAK
139 Kez Görüntülendi.
Sirik otu tezgahta satışa sunuldu
ŞIRNAK
206 Kez Görüntülendi.
Cizre'li İş adamı Şık'dan Anjo merkezi kurma girişimi
SPOR
96 Kez Görüntülendi.
Cizre Belediye Spor Şampiyon