Kategoriler

Kaymakam Zafer Sağ 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladı

Fatma SAĞ Hanımefendi ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan kadın personel ile kadın vatandaşlarımızın gününü tebrik ettik.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zafer SAĞ, Eşi Fatma SAĞ Hanımefendi ile Birlikte “Dünya Kadınlar Günü” Kutlama Programına Katıldı

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zafer SAĞ, eşi Fatma SAĞ Hanımefendi ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan kadın personel ile kadın vatandaşlarımızın gününü tebrik ettik.

Kaymakam Zafer SAĞ eşi Fatma SAĞ Hanımefendi ile birlikte ilk önce İdil Çok Amaçlı Toplum Merkezinde (ÇATOM) ve sonrasında Aile Destek Merkezinde (ADEM) bulunan usta öğretici ve kursiyerleri ziyaret ederek Kadınlar Gününü tebrik etti ve kendilerine karanfil verdiler. Ziyaret esnasında Çatom sorumlusu Tuğba ÖZMEN tarafından günün anlamına binaen Fatma SAĞ Hanımefendiye bir buket çiçek takdim edildi. Ziyarette ayrıca kursiyerlerle sohbet eden Kaymakamımız ve eşi Fatma SAĞ Hanımefendi bayanların el emeği göz nuru el sanatlarını incelediler. Burdaki ziyaretin ardından Hükümet Konağı ve Adliye binasındaki tüm birimleri tek tek ziyaret ederek personelin ve kurumlarda çeşitli işlemlerini yapmak üzere gelen kadın vatandaşlarımızın da Kadınlar Gününü tebrik eden Kaymakamımız ve eşi Fatma SAĞ Hanımefendi çalışanlara iyi dilek ve temennilerden sonra Kadınlar Günü özel olarak düzenlenen etkinlik programı sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
126 Kez Görüntülendi.
Şırnak'ta 15 farklı ülke kongreye katıldı
ŞIRNAK
279 Kez Görüntülendi.
Şırnak Dengbejleri Türizm paneline anlam katılar
BÖLGESEL
490 Kez Görüntülendi.
Keleş Traktör kazasında hayatını kaybetti
ŞIRNAK
203 Kez Görüntülendi.
İlçe Kaymakamından Zerincan mezrasına ziyaret
ŞIRNAK
129 Kez Görüntülendi.
Şırnak ve ilçelerinde düzenlenen operasyonda 57 kişi gözaltına alındı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
656 Kez Görüntülendi.
İçli Ailesinin acı günü
ŞIRNAK
131 Kez Görüntülendi.
Kaymakam'dan Pınarbaşı köyüne ziyaret
SPOR
141 Kez Görüntülendi.
Cizre Dicle Spor Şampiyon oldu
SİYASET
771 Kez Görüntülendi.
Abdurrahim Karatay Gülümseyerek yoluna devam ediyor
ŞIRNAK
138 Kez Görüntülendi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Şırnak'ta nikah şahitliği yaptı