Kategoriler

Kaymakam husumetli iki aileyi barıştırdı

Sizde toplumsal bilincin farkına vararak karşılıklı adım atarak kucaklaştınız, bizde bu ana şahitlik ettik. Allah hepimizi büyük belalardan korusun, barışınız daim olsun." Dedi.

Kaymakam husumetli iki aileyi barıştırdı

İlçe merkezine bağlı Özen, Okçu köylerinde husumetli olan iki aileyi, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ'ın araya girmesiyle barıştırıldı.
İlçe merkezine bağlı Özen Köyü ve Okçu Köyünlerinde ikamet eden iki aile arasında başlayan kavga,İlçe Emniyet müdürlüğünün girişimleri sonucu büyümeden önlenmişti.İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ'ın girişimleri ile husumet bugün düzenlenen barış töreniyle son buldu.Husumetli aile bireyleri bir birleriyle kucaklaşarak barıştı. Aileler birlikte barış yemeğini Özen köyünde yiyerek bir araya geldi. Yemek'te ilçe kayamakamı bir konuşma yaparak ailelerin duyarlı davrandığından dolayı teşekkür etti. Konuşmasında barışın kalıcı ve hayırlı olmasını dileyen idil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sağ, “İlçemiz'de sosyal bir kangren olan ve yıllardır süren bu tür problemlerin bir çok sosyal gelişmenin önünde bir engel olarak duruyor.Gelişmek için bu enegelleri el elle verek kaldırmamız gerekir. Düzeltilmesi konusunda gösterilen ilgi ve alaka şunu gösteriyor ki toplum olarak barışa susamışız, buna çok ihtiyacımız var. Herkes kötülük yapabillir, ama barış yapamak daha zordur. Bu zoru başarmak, inançlı, erdemli, toplumsal bilinci olan aileler yapabillir. Sizde toplumsal bilincin farkına vararak karşılıklı adım atarak kucaklaştınız, bizde bu ana şahitlik ettik. Allah hepimizi büyük belalardan korusun, barışınız daim olsun." Dedi.

Düzenlenen barış törenine idil Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Zafer, idil Cumhuriyet Başsavcısı Rıdvan Avcı, idil Emniyet Müdürü İzzet Güneri, idil ilçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜNYA
5 Kez Görüntülendi.
İran, İstihbarat başkanını öldüğünü doğruladı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
121 Kez Görüntülendi.
Yakışır ailesinin acı günü
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
65 Kez Görüntülendi.
İdil Tiyatro topluluğu seyircinin huzuruna çıkıyor
ŞIRNAK
121 Kez Görüntülendi.
Leyla Dicle vefat etti
EĞİTİM
163 Kez Görüntülendi.
Üniversite taşınıyor İlçe halkından tepki
EĞİTİM
158 Kez Görüntülendi.
İdil’de LGS heyecanı başladı
ŞIRNAK
323 Kez Görüntülendi.
Dirsekli Köyünde trafik kazası
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
272 Kez Görüntülendi.
Dr. Garip ile Sevda Dünya evine girdi
ŞIRNAK
70 Kez Görüntülendi.
Elif’ten 11 gündür haber alınamıyor
EĞİTİM
66 Kez Görüntülendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürün’den LGS Mesajı