Kategoriler

İdil’de Salı Pazarı yoğunluğu

İdil’de Salı Pazarı Yoğunluğu: Cumhuriyet Meydanı Araçlarla Doldu

Şırnak’ın İdil ilçesinde her hafta kurulan Salı Pazarı, ilçe merkezinde yoğunluğa neden oldu. Özellikle kırsal bölgelerden gelen vatandaşların alışveriş yapmak ve resmi işlerini halletmek için ilçeye akın etmesi, cadde ve sokaklarda hareketliliği artırdı.

Salı günleri ilçe merkezine gelen köylülerin araçlarını Cumhuriyet Meydanı’na park etmesi nedeniyle bölgede araç yoğunluğu dikkat çekti. Normal günlere kıyasla trafik akışının yavaşladığı gözlemlenirken, park yeri bulmakta zorlanan sürücüler alternatif alanlara yöneldi.

Yetkililer, ilçede trafik akışının sağlanması için gerekli önlemleri alırken, esnaflar da pazarın hareketliliğinden memnun olduklarını dile getirdi. İlçede her hafta yaşanan bu yoğunluğun ilerleyen süreçte nasıl yönetileceği ise merak konusu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
1 Kez Görüntülendi.
İdil Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda Seçim Sonuçlandı
SPOR
38 Kez Görüntülendi.
Şırnak Lisesi Basketbol’da Türkiye yarı finalinde
ŞIRNAK
72 Kez Görüntülendi.
Çocukların Karne heyecanı
ŞIRNAK
132 Kez Görüntülendi.
İki Çocuğun Cansız bedenine ulaşıldı
ŞIRNAK
33 Kez Görüntülendi.
Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Şırnak’ta
DÜNYA
51 Kez Görüntülendi.
Şara’dan Kürt Halkı Kararnamesi
EĞİTİM
53 Kez Görüntülendi.
Karne Gününde Kaymakamdan Öğrencilere Moral Ziyareti
ŞIRNAK
80 Kez Görüntülendi.
Silahlı saldırı
EKONOMİ
58 Kez Görüntülendi.
Dicle Elektrik Ekipleri Kış Şartlarına Meydan Okudu
ŞIRNAK
53 Kez Görüntülendi.
Cizre Süriye Protestosu 3 gözaltı