Kategoriler

Avukat hanım tatilde hayatını kaybetti

Silifke’de Denize Giren 3 Kişiden Biri Boğuldu, 2 Kişi Kayıp

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Atakent Mahallesi Yapraklı Koy’da serinlemek için gece saatlerinde denize giren 3 kişiden biri hayatını kaybetti, 2 kişi ise kayboldu. Olayla ilgili arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

Gece saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, dalgaların etkisiyle açığa sürüklenen 3 kişiyi gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Sahil Güvenlik, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin çalışmaları sonucu, denize giren kişilerden birine ait kadın cesedi kıyıya çıkarıldı. Yapılan incelemede hayatını kaybeden kişinin, 46 yaşındaki avukat Pırşenk Bartan olduğu belirlendi. Bartan’ın Şırnak’tan tatil için Silifke’ye geldiği öğrenildi.

Ailesi, gece saatlerinde kendisinden haber alamayınca durumu jandarmaya bildirmiş, bu sayede kimliği tespit edilmiştir. Bartan’ın cenazesi Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ardından otopsi için Mersin Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Denizde kaybolan diğer 2 kişiyi bulmak için Sahil Güvenlik Komutanlığı ve diğer ekipler arama çalışmalarına devam ediyor. Kayıp kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için de inceleme başlatıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
74 Kez Görüntülendi.
Bahçeli, "Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönene kadar kararımız net."
ŞIRNAK
98 Kez Görüntülendi.
Köpek Saldırısına uğrayan çocuğu esnaf kurtardı
ŞIRNAK
149 Kez Görüntülendi.
Şırnak’lı Sporcular Türkiye Şampiyonu oldu
ŞIRNAK
147 Kez Görüntülendi.
HÜDAPAR ‘dan Şırnak’ta Süriye Açıklaması
ŞIRNAK
148 Kez Görüntülendi.
Habur Sınır kapısında Altın operasyonu
ŞIRNAK
183 Kez Görüntülendi.
Otobüste fenalaşan adam hayatını kaybetti
ŞIRNAK
1256 Kez Görüntülendi.
İdil’de Trafik Kazası: 2 Ölü, 6 Yaralı
ŞIRNAK
141 Kez Görüntülendi.
Ünlülere uyuşturucu operasyonu
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
229 Kez Görüntülendi.
Şırnak Müftüsü Gece yarısı kararnamesi ile değişti
ŞIRNAK
98 Kez Görüntülendi.
Vali Birol Ekici’den Pınarbaşı Köyüne Taziye ziyareti