Kategoriler

Hülya Avşar Ciwan Haco yine birlikte Kürtçe şarkı söyleyecekler

Ciwan Haco ile birlikte 12 yıl önce Kürtçe şarkı okuyan Hülya Avşar, 12 yıl sonra yeniden Kürtçe şarkı okumak için Haco ile bir araya gelecek. 

Türkiye’de yaptığı televizyon programında, ilk kez Kürt sanatçı Ciwan Haco’yu çıkarıp Kürtçe şarkı söyleten ünlü sanatçı Hülya Avşar, 2012 yılında da Ciwan Haco ile “Esmer” şarkısını birlikte Kürtçe söylemişti. 

Geçen hafta Youtube kanalında Kürt Soprano Pervin Chakkar’ı çıkartan Hülya Avşar, programın sonunda Chakkar’ın sorusu üzerine 12 yıl sonra yeniden Kürtçe şarkı söyleyeceğini ifade etti. 

Kürt Soprano Pervin Chakkar’ın, “Yeniden Kürtçe şarkı okumak ister misiniz ?  sorusu üzerine Hülya Avşar, “Kesinlikle isterim. Daha önce birlikte şarkı okuduğum Ciwan Haco ile görüşüyoruz. Dostum dostum, şarkısını kendisi ile birlikte Kürtçe söyleyeceğiz” dedi.

“Hülya Avşar, Kürtlüğünü inkâr etmeyen bir sanatçı”

Ciwan Haco, Hülya Avşar ile yaptığı düetten yıllar sonra yaptığı açıklamada, “Bana birçok isim için düet teklifi sunuldu. Ama ben Hülya dedim. Menejerim Ayhan ‘neden’ diye sordu. Hülya gerçekten çok değerli ve iyi bir insan, sanata hizmet etmiş biri. Ayrıca Hülya Kürt bir sanatçı. Bu da benim için önemliydi. Hülya Avşar Kürtlüğünü de inkar etmeyen bir sanatçı” demişti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
20 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 30 gözaltı
ŞIRNAK
20 Kez Görüntülendi.
Çopan ölü bulundu
ŞIRNAK
12 Kez Görüntülendi.
Tanker devrildi 1 ölü 1 yaralı
ŞIRNAK
15 Kez Görüntülendi.
Sırtköy Belediyesi kardeş belediye oldu
ŞIRNAK
6 Kez Görüntülendi.
Şırnak Amatör liginde şampiyonluk maçı
ŞIRNAK
16 Kez Görüntülendi.
Kuraklık İdil’de Ziraatı vurdu
EKONOMİ
273 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır’da üretiyor 10 ülkeye ihracat yapıyor
ŞIRNAK
286 Kez Görüntülendi.
Süryani işadamı pizza salonu açtı
ŞIRNAK
14 Kez Görüntülendi.
Ziraat Fakültesi Güçlü Konak’ta çiftçilere seminer verdi
ŞIRNAK
91 Kez Görüntülendi.
Bursluluk sınavı 2090 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti