Kategoriler

Ziraat ve Halkbank kredi ödemelerini öteliyor

31 Mart’a kadar taksit, faiz ve anaparasını ödeyemeyen firmalar ile bireysel müşteriler, bu döneme dair ödemelerini erteleyebilecek.

Ziraat Bankası, 31 Mart’ta ödenmesi gereken taksit, faiz ve anaparasını ödeyemeyen firma ve bireysel müşterilerin ödemelerini öteleyecek. Banka, ödeme sorunu yaşayan müşterilerin mevcut kredilerinin 6 aya kadar ödemesiz dönem olmak üzere, turizm gibi dönemsel faaliyeti olan sektörlerde ise 12 aya kadar ilave süre tanınmak suretiyle yapılandırma sağlayacak.

Ayrıca, personel maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden ödeyen firmaların şubat ayı sonu itibarıyla mevcut istihdamlarını azaltmamaları kaydıyla gelecek 3 aylık personel maaş gideri kadar ilave limit imkanı verilecek.

HALKBANK DA ÖTELEDİ

31 Mart’a kadar taksit, faiz ve anaparasını ödeyemeyen firmalar ile bireysel müşteriler, bu döneme dair ödemelerini erteleyebilecek.

VakıfBank ise firmaların 30 Haziran’a kadarki tüm kredi taksitleri ve ödemeleri konusunda esneklik sağlanacağını, işletmelere 3 aylık maaş gideri kadar uzun vadeli kredi kullandırılacağını açıkladı.

Kaynak: Ziraat ve Halkbank kredi ödemelerini öteliyor

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
396 Kez Görüntülendi.
İş kazasında hayatını kaybetti
SPOR
113 Kez Görüntülendi.
Yalgettekin Coşkuyla karşılandı
BÖLGESEL
197 Kez Görüntülendi.
Vurulmuş halde ölü bulundu
ŞIRNAK
179 Kez Görüntülendi.
Emniyet operasyonu Fuhuş ağı çökertildi
ŞIRNAK
218 Kez Görüntülendi.
Çevrim ailesinin acı günü
ŞIRNAK
231 Kez Görüntülendi.
Esnaf arasında çıkan kavgada 1 Kişi hayatını kaybetti
ŞIRNAK
75 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Kaçakçılık operasyonu: 51 gözaltı
SAĞLIK
87 Kez Görüntülendi.
Cizre’de Pizza Zehirlemesi iddiası : 1 kişi hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
Mesut Berzani Cizre’de
ŞIRNAK
59 Kez Görüntülendi.
Karaloğlu” Kardeşliğimizi ve Birliğimizi dahada güçlendireceğiz”