Kategoriler

MEM Lokantası açıldı

MEM Lokantası İdil’de Hizmete Girdi

Şırnak’ın İdil ilçesinde gastronomi alanında hizmet verecek olan MEM Lokantası, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa İdil Belediye Başkanı Türkan Kayır, Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Şimşek, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, İlçe Emniyet Müdürü, kamu çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta davetlilere döner ikram edilirken, lokantanın menüsünde ev yemekleri ve döner çeşitlerinin yer alacağı bildirildi. Yetkililer, MEM Lokantası’nda bölgenin deneyimli aşçılarının görev yapacağını ve hem ev yemekleri hem de etli yemeklerin günlük olarak taze şekilde hazırlanacağını ifade etti.

Alanya Caddesi üzerinde, Üçgen Park’ın karşısında hizmete giren lokanta, hem lezzet hem de hijyen açısından iddialı olduğunu belirtti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
35 Kez Görüntülendi.
Nusaybin’de Galatasaray tesisi açıldı
EKONOMİ
182 Kez Görüntülendi.
Sedat Yapı işyeri hizmete açıldı
ŞIRNAK
194 Kez Görüntülendi.
Aracın çarptığı çocuk hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
238 Kez Görüntülendi.
Halime Yavuz vefat etti
ŞIRNAK
171 Kez Görüntülendi.
Şırnak Belediye Başkanından Silopi Belediye başkanına ziyaret
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
248 Kez Görüntülendi.
Halil Azizoğlu dizide rol alacak
ŞIRNAK
121 Kez Görüntülendi.
M.Emin Bozkuş’un ikinci kitabı çıktı
SAĞLIK
245 Kez Görüntülendi.
Hastane Müdürü görevine başladı
BÖLGESEL
89 Kez Görüntülendi.
Tandır Ekmeğine zam
ŞIRNAK
149 Kez Görüntülendi.
Bedeli askerlik ücreti