Kategoriler

Mardinli Akarmut, Eşek Sütü Sabunuyla Yurt Dışına Açıldı

ABD'li ünlü sinema yıldızı ve model Marilyn Monroe'ye benzerliğiyle dikkat çeken ve 'Mardinli Marilyn Monroe' olarak tanınan Melek Akarmut, ürettiği eşek sütü sabunlarını yurt dışına da göndermeye başladı.

ABD'li ünlü sinema yıldızı ve model Marilyn Monroe'ye benzerliğiyle dikkat çeken ve 'Mardinli Marilyn Monroe' olarak tanınan Melek Akarmut, ürettiği eşek sütü sabunlarını yurt dışına da göndermeye başladı.

Marilyn Monroe'ye benzerliğiyle dikkat çeken Melek Akarmut, ürettiği eşek sütü sabunlarını yurt dışına da göndermeye başladı. "Merdin Monroe" patentini almak için de başvuruda bulunan Akarmut, yurt içi ve dışında 40 şube vermek için hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

PATENTİNİ ALMAK İÇİN BAŞVURUDA BULUNDU

Bir zamanların efsanevi sinema sanatçısı ve model ABD'li Marilyn Monroe'ya benzerliğiyle dikkat çeken Melek Akarmut (44), kendi elleriyle eşek sütü sağarak yaptığı sabunları bir süre önce Mardin'de açtığı Marilyn Sabun Dünyası'nda satmaya başladı. Akarmut, kısa sürede yoğun ilgi gören sabunları yurt dışına da göndermeye başladı. Akarmut, "Merdin Monroe" patentini almak için de başvuruda bulundu.

SABUNLARINI BERLİN, DUBAİ GİBİ ŞEHİRLERE YOLLUYOR

Yazın Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden eşek sütü temin ederek yaptığı eşek sütü sabunu ile büyük bir ivme kazandığını belirten Akarmut, "Eşek sütü sabunu cildi gençleştiriyor, akne ve lekelere çok iyi geliyor. Doğal ürün olduğu için yazın hazırladığımız sabunlara kışın da çok yoğun talep var. Şu an DubaiErbilKıbrısBerlin'e sabunları yolluyorum. Bu beni çok mutlu ediyor" dedi.

"BU İŞİ SEVEREK YAPIYORUM"

"Merdin Monroe" patentini almak için de başvuruda bulunduğunu anlatan Akarmut, "Şu an başvurumuz askıda. 40 şube için başvuruda bulunuldu bize. Hazırlıklarımızı tamamladık. Mardin sabunlarını tüm dünyada marka haline getirmiş olacağız. Sadece eşek sütü sabunu değil bıttım ve menengiç sabunu da ilgi görüyor. Şu an koli koli hazırlayıp yurt dışına bu sabunlarımızı yolluyoruz. Bu işi severek yapıyorum. Doğal ürünler oldukları için müşterilerimden de çok olumlu geri dönüşler alıyorum" diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
376 Kez Görüntülendi.
İş kazasında hayatını kaybetti
SPOR
110 Kez Görüntülendi.
Yalgettekin Coşkuyla karşılandı
BÖLGESEL
193 Kez Görüntülendi.
Vurulmuş halde ölü bulundu
ŞIRNAK
175 Kez Görüntülendi.
Emniyet operasyonu Fuhuş ağı çökertildi
ŞIRNAK
216 Kez Görüntülendi.
Çevrim ailesinin acı günü
ŞIRNAK
230 Kez Görüntülendi.
Esnaf arasında çıkan kavgada 1 Kişi hayatını kaybetti
ŞIRNAK
75 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Kaçakçılık operasyonu: 51 gözaltı
SAĞLIK
87 Kez Görüntülendi.
Cizre’de Pizza Zehirlemesi iddiası : 1 kişi hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
Mesut Berzani Cizre’de
ŞIRNAK
59 Kez Görüntülendi.
Karaloğlu” Kardeşliğimizi ve Birliğimizi dahada güçlendireceğiz”