Kategoriler

Ilısu Barajında Tekne turlarına ilgi

Kişi başına turlarda 10 Tl aldıklarını belirten Olgaç 15 yaşından küçüklerden tekne turları için para almadıklarını sözlerine ekledi.

Tekne turları artık vatandaşlarımızın hafta sonları eğlencesi oldu.Her hafta sonu binlerce vatandaşımızın Ilısu Baraj Gölü üzerinde gerçekleştirilen tekne kurlarına katılıyor. Ilısu Baraj Gölü üzerinde tekne işletmeciliği yapan kaptan Abdüsselam Olgaç, turların gördüğü ilgiden memnun.

Tekne turlarının her geçen gün daha fazla ilgi gördüğünü belirten Olgaç, güvenliğe çok önem verdiklerini ve can yelekleri dahil her türlü önlemi aldıklarını söyledi.

Hafta sonlarında binlerce ailenin tekne turu için göle geldiklerini belirten Olgaç “ Tekne turlarımız büyük ilgi görüyor. Her türlü güvenlik önlemini almış bulunuyoruz. Vatandaşlarımızı teknelerimizle çok güvenli bir şekilde gezdiriyoruz. Tekne turlarımız ortalama bir saat sürüyor.Bu turda hemşerilerimiz Botan Çayındaki büyük değişimi, sular altında kalan köyleri, arazileri ve bir zamanlar  üstünden geçtikleri Billoris Köprüsü ile yüzdükleri garneveyi  görme imkanı buluyorlar. Aileleri ile hoşça vakit geçiriyorlar. “ dedi.

Kişi başına turlarda 10 Tl aldıklarını belirten Olgaç 15 yaşından küçüklerden tekne turları için para almadıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
108 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 30 gözaltı
ŞIRNAK
159 Kez Görüntülendi.
Çopan ölü bulundu
ŞIRNAK
141 Kez Görüntülendi.
Tanker devrildi 1 ölü 1 yaralı
ŞIRNAK
177 Kez Görüntülendi.
Sırtköy Belediyesi kardeş belediye oldu
ŞIRNAK
55 Kez Görüntülendi.
Şırnak Amatör liginde şampiyonluk maçı
ŞIRNAK
37 Kez Görüntülendi.
Kuraklık İdil’de Ziraatı vurdu
EKONOMİ
287 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır’da üretiyor 10 ülkeye ihracat yapıyor
ŞIRNAK
304 Kez Görüntülendi.
Süryani işadamı pizza salonu açtı
ŞIRNAK
16 Kez Görüntülendi.
Ziraat Fakültesi Güçlü Konak’ta çiftçilere seminer verdi
ŞIRNAK
94 Kez Görüntülendi.
Bursluluk sınavı 2090 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti