Kategoriler

Bulduk:"Türk ürünleri çok kaliteli, dünya standartlarının üzerinde, dünyaya açılamak lazım."

Nareciye üreticisi İşadamı hemşehrimiz Hasan Bulduk, Covid 19 ekonomide dezavantaj yarattığı gibi, dezavantajı avantaja dönüştürmek gerektiğini belirterek Kanada'ya Lamas limonunu göndereceklerini açıklayarak iş bağalantılarını Avrupa ve Amerika kıtalarıyla kurmaya çalıştıklarını söyledi.

Narenciye üreticisi Hasan Bulduk, gazetecilere yaptığı açıklamada, salgın nedeniyle narenciye ürünlerine olan ilginin her geçen gün arttığını ve bundan dolayı memnun olduklarını söyledi.

Geçen yıl Türkiye'den ilk defa Uruguay'a, bu yıl da Hong Kong'a limon ihraç ettiklerini belirten Bulduk, gelecek hafta da Lamas limonunu Kanada'ya göndereceklerini aktardı.

Bulduk, Türk limonuna başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın birçok yerinden talep geldiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İnşallah bizim hedefimiz daha başka bölgeler, daha başka ülkeler. Lamas limonunu çok kaliteli şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Tabii firmamızın yeni hedefleri var. Yeni pazarlar ve yeni arayışlar... Hatta önümüzdeki hafta Kanada için bir anlaşmamız var ve oraya Lamas limonu göndereceğiz. Artık Türk ürünlerin bütün dünyaya açılması lazım çünkü ürünlerimiz çok kaliteli, dünya standartlarının üzerinde."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
123 Kez Görüntülendi.
İdil’de KESK Üyeleri Geleneksel Piknikte buluştu
ŞIRNAK
54 Kez Görüntülendi.
Şırnak ve ilçelerinde elektrik kesintisi
ŞIRNAK
316 Kez Görüntülendi.
Karayolunda Erkek cesedi bulundu
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
442 Kez Görüntülendi.
Eren ve Karakol çifti dünya evine girdi
BÖLGESEL
107 Kez Görüntülendi.
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
ŞIRNAK
268 Kez Görüntülendi.
Nergiz ailesinin acı günü
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
112 Kez Görüntülendi.
Fotoğraf yarışmasında ödüller sahibini buldu
ŞIRNAK
181 Kez Görüntülendi.
Kafa atan Polis Memuruna soruşturma
EKONOMİ
178 Kez Görüntülendi.
MEM Lokantası açıldı
ŞIRNAK
54 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta 1 Mayıs kutlaması