Kategoriler

Abdurrahman Abay’ın ismi yaşatılıyor

İdil’de Bir Caddede Abdurrahman Abay’ın İsmi Yaşatılacak

İdil Belediyesi, eski belediye başkanlarından Abdurrahman Abay’ın adını yaşatmak amacıyla önemli bir karara imza attı. Belediye Başkan Türkan Kayır ile Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Şimşek’in teklifi doğrultusunda, Belediye Meclisi tarafından alınan kararla, ilçenin işlek caddelerinden birine “Abdurrahman Abay Caddesi” ismi verildi.

Karar, İdil halkı tarafından vefa örneği olarak değerlendirilirken, Abay’ın ilçeye kattığı değerli hizmetlerin unutulmadığı bir kez daha gösterilmiş oldu.

Abdurrahman Abay Kimdir?

Abdurrahman Abay, İdil’de üç dönem belediye başkanlığı yaparak ilçeye uzun yıllar hizmet etti. Görev süresi boyunca altyapıdan sosyal projelere kadar birçok alanda önemli çalışmalara imza atan Abay, halk arasında sevilen ve saygı duyulan bir isim olarak hatırlanıyor.

Yeni adıyla Abdurrahman Abay Caddesi, hem ilçenin hafızasında hem de sokaklarında kalıcı bir iz bırakacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
35 Kez Görüntülendi.
Nusaybin’de Galatasaray tesisi açıldı
EKONOMİ
183 Kez Görüntülendi.
Sedat Yapı işyeri hizmete açıldı
ŞIRNAK
195 Kez Görüntülendi.
Aracın çarptığı çocuk hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
239 Kez Görüntülendi.
Halime Yavuz vefat etti
ŞIRNAK
171 Kez Görüntülendi.
Şırnak Belediye Başkanından Silopi Belediye başkanına ziyaret
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
248 Kez Görüntülendi.
Halil Azizoğlu dizide rol alacak
ŞIRNAK
121 Kez Görüntülendi.
M.Emin Bozkuş’un ikinci kitabı çıktı
SAĞLIK
245 Kez Görüntülendi.
Hastane Müdürü görevine başladı
BÖLGESEL
89 Kez Görüntülendi.
Tandır Ekmeğine zam
ŞIRNAK
149 Kez Görüntülendi.
Bedeli askerlik ücreti