Kategoriler

6 Şubat Depreminde yardıma koşanlar unutulmadı

Hacı Yavuz Çağlı’ya Teşekkür Plaketi Verildi

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabğatullah Anmal, 6 Şubat Depremi’nde resmi ve sivil araçlara yakıt desteğinde bulunan İdilli İş İnsanı Hacı Yavuz Çağlı’yı örnek davranışından dolayı tebrik edip teşekkür plaketi takdim etti.

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabğatullah Anmal, Büro Memur-Sen Şırnak ve Kızılay İdil Şube Başkanı Mehmet Akdeniz ile Sağlık-Sen yönetimiyle birlikte, asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat Depremleri sırasında kamu ve sivil araçlara akaryakıt desteğinde bulunan İdilli İş İnsanı Hacı Yavuz Çağlı’ya, ortaya koyduğu örnek davranış ve desteğinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

6 Şubat Depremleri’nde yaraların sarılması adına Sağlık-Sen sendikasının tüm şubeleriyle birlikte gerekli tüm çalışmalara katkıda bulunduklarını ifade eden Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabğatullah Anmal, Sağlık-Sen olarak o dönemde sağlık tesislerinin önünde ikram çadırları kurarak bölgede çalışan sağlıkçılara ve diğer kamu görevlilerine gerekli ikramlarda bulunduklarını, böylece yaraları bir nebze olsun sarmaya çalıştıklarını belirtti. Anmal, “Bizler bunları yaparken iş insanlarımız ve hayırsever vatandaşlarımız da büyük ve örnek olacak fedakârlıklar yapmıştır. İdilli hayırsever İş İnsanı Hacı Yavuz Çağlı da deprem döneminde yardıma gelen araçlara yakıt desteğinde bulunarak elini taşın altına koymuştur. Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanlığı olarak duyarlılığından dolayı İdilli İş İnsanı Hacı Yavuz Çağlı’yı makamında ziyaret edip hem teşekkür ettik hem de kendisini bir plaket ile onurlandırdık.” dedi.

Bu felaketin asrın felaketi olduğuna vurgu yapan İdilli İş İnsanı Hacı Yavuz Çağlı, “İnşallah ülke olarak böyle bir olayı bir daha yaşamayız. Biz de o gün ve o dönemde üzerimize düşeni yaptık, çünkü gün dayanışma günüydü ve biz de bunu yaptık. Bu vesileyle Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabğatullah Anmal, Kızılay İdil Şube Başkanı Mehmet Akdeniz ile beraberindeki heyete göstermiş oldukları yakın ilgi ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Diyaspora 5 Ay Önce

Şowenist Haci!! Madem iyilik yapmak istiyorsun İdil’de fakir çok onlara yardım et,depremzedelere Kızılay üzerinden yardımda bulunmak tamamen şowenistliktir, xer tete nemaye!!

Daha Fazla Haber
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
112 Kez Görüntülendi.
Yakışır ailesinin acı günü
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İdil Tiyatro topluluğu seyircinin huzuruna çıkıyor
ŞIRNAK
113 Kez Görüntülendi.
Leyla Dicle vefat etti
EĞİTİM
154 Kez Görüntülendi.
Üniversite taşınıyor İlçe halkından tepki
EĞİTİM
156 Kez Görüntülendi.
İdil’de LGS heyecanı başladı
ŞIRNAK
319 Kez Görüntülendi.
Dirsekli Köyünde trafik kazası
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
268 Kez Görüntülendi.
Dr. Garip ile Sevda Dünya evine girdi
ŞIRNAK
69 Kez Görüntülendi.
Elif’ten 11 gündür haber alınamıyor
EĞİTİM
65 Kez Görüntülendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürün’den LGS Mesajı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
72 Kez Görüntülendi.
Vatandaş’tan Sorumluluk Örneği