Kategoriler

Şırnak Üniversitesi Basın mensupları ile biraraya geldi

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdürrahim Alkış, Şırnak’ta görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsü senato Merkezinde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Rektör Alkış, ilk olarak üniversitenin tarihsel gelişiminden bahsederek, 2023 yılına ilişkin Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu verilerini aktardı.

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı esnasında basın mensuplarıyla üniversitenin gündemine dair konular hakkında sohbet eden Rektör Prof. Dr. Alkış, Kahvaltı sonrası üniversitenin 2023 yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporunun verilerini dair bilgileri basın mensuplarıyla paylaştı.

Üniversitenin çalışmalarıyla ilgi basın açıklaması yapan Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, “Dün olduğu gibi bu gün de yarında durmadan yorulmadan çalışmaya üretmeye devam edeceğiz. Üniversitemizin ulusal ve uluslararası standartlarda rekabet edebilmesi, büyümesi, gelişmesi ve her alanda öğrencilerine ve bölgeye değer katması için ekonomik, sosyal kültürel ve akademik alanlarda birçok çalışma gerçekleştirdik. Bu gün de görüyoruz ki çalışmalarımız meyvesini veriyor. 2023 yılı için belirlediğimiz hedeflerimize %62 oranında ulaştık ”dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
160 Kez Görüntülendi.
Öğretmenler Kırmızı Güler’le karşılandı
SİYASET
297 Kez Görüntülendi.
Bir İlçe Başkanının Sessiz Yolculuğu
ŞIRNAK
48 Kez Görüntülendi.
İdil Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda oylama Sonuçlandı
SPOR
42 Kez Görüntülendi.
Şırnak Lisesi Basketbol’da Türkiye yarı finalinde
ŞIRNAK
75 Kez Görüntülendi.
Çocukların Karne heyecanı
ŞIRNAK
137 Kez Görüntülendi.
İki Çocuğun Cansız bedenine ulaşıldı
ŞIRNAK
35 Kez Görüntülendi.
Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Şırnak’ta
DÜNYA
54 Kez Görüntülendi.
Şara’dan Kürt Halkı Kararnamesi
EĞİTİM
54 Kez Görüntülendi.
Karne Gününde Kaymakamdan Öğrencilere Moral Ziyareti
ŞIRNAK
80 Kez Görüntülendi.
Silahlı saldırı