Kategoriler

Rektör hoca posta koyma ne iş ?

Şırnak Üniversitesi Rektörü Alkış'ın Belediye konferans salonunda Milletvekili Tatar'a yönelik 'Emirvaki olmayı seviyor' demesi toplantıya katılan herkesi şaşırtı. Bu sözler üzerine ortam buz kesildi.

İdil'liler Rektör hoca fabrika ayarlarına dönerseniz siz kazanırsınız diyerek serzenişte bulundular. 
Rektör hoca'dan Aslan Tatar'a karşı kullanılan yanlış üslüba İdil'liler tepki koydu. 
Şırnak Valisi Cevdat Atay, Şırnak Ak parti Milletvekili Aslan Tatar, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, İdil Kaymakamı Beldeyi Başkan v. Refik Özsoy, İdil Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri, İdil'de devam eden 'Fakülteme Dokunma' eylemine ilişkin açıklama yapmak üzere İdil STK temsilcileri, Kanat önderleri, Siyasi parti başkanları, Muhtarlarla bir araya geldi. Belediye konferans salonunda başlayan toplantıda Rektör hocanın Tatar'ın verdiği sözün üzerine dile getirdiği
konuşması herkesi şaşırtırken ortam buz kesildi. 
Belediye konferans salonunda devam toplantıda bir konuşma yapan Rektör hoca Milletvekilli Aslan Tatar'la ilgili dile getirdiği konuşma toplantıya damga vurdu. Rektör Hoca "Aslan Tatar emirvaki olmayı çok seviyor" diyerek alayımsı bir şekilde konuşmasına başlaması, Milletvekilinin kendisine sert bakışlarla konuşmasını takip etmesi toplantıya katılanların dikkatinden kaçmadı.
Rektör hoca'nın geri adam atmaması, Milletvekili küçük düşürme çapası İdil'lilerin sert tepkisine neden oldu. İdil'liler Rektör hocanın özür dilemesi gerektiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı. " Aslan Tatar Şırnak'ın İdil'in seçilmiş milletvekilidir. Rektör hoca atanmış akdemesiyendir. Aslan Tatar sorunlarımızla ilgilendiği için, hükümetin milletvekili olduğu için elbette emirvaki olacak, rektör hoca bu konuda hiç kusura bakmasın. Ne söylediğini bilse daha iyi olur. Aslan Tatar rektör hocanın alayısı ifadesine rağmen çok olgun davrandı. Rektör hocanın bu tavrı kabul edilmez, diyen İdil'liler, Rektör'ün hükümetin temsilcilerini dinlememesi, vekile küçük düşürücü sözleri söylemesi Rektör hocanın bazılarına güvenerek davrandığını gösteriyor. Bazılarına güvenerek bu şekilde davranması kabul edilemez diyerek tepkilerini gösterirken bir anevel yanlıştan dönmesini istediler. 

Yorumlar

Her neyse 2 Yıl Önce

İdil haber fitne yapma herkesin uslubu gayet güzel idi. bu fitne dilini kimden aldığınıda biliyoruz

Cemal Nas 2 Yıl Önce

İdil'liler olarak sn milletvekilimize güveniyoruz.İnşAllah sonu hayır olur

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
60 Kez Görüntülendi.
Ak Parti ilçe Başkanı Parke taşı çalışmasını denetledi
ŞIRNAK
39 Kez Görüntülendi.
Şerifiye şelalesi ziyaretçi akınına uğruyor
ŞIRNAK
29 Kez Görüntülendi.
Cizre Dicle Spor prefosyonel gelişim liginde mücadele edecek
EĞİTİM
107 Kez Görüntülendi.
İdil Ziraat Fakültesi Kontejanların tamamı doldu
ŞIRNAK
190 Kez Görüntülendi.
Rojda’dan Selim Sadak’a ziyaret
ŞIRNAK
98 Kez Görüntülendi.
Kente bir günde 3 kadın hayatını kaybetti
SİYASET
218 Kez Görüntülendi.
HÜDAPAR Gençlik Kolları Başkanı Gençlerle buluştu
ŞIRNAK
342 Kez Görüntülendi.
Kaza yapan iki sürücü kardeş çıktı
ŞIRNAK
331 Kez Görüntülendi.
Cehennem Deresine asılan Demirtaş ve Önder’in posterleri kaldırıldı
ŞIRNAK
177 Kez Görüntülendi.
Mağara Köyünden Gabar Dağına kadar Türizm şekilenecek