Kategoriler

İdil’de KESK Üyeleri Geleneksel Piknikte buluştu

İdil ilçesinde KESK’e bağlı Eğitim Sen ve SES üyeleri ile aileleri, 5. Geleneksel Piknik Buluşması kapsamında Cehennem deresinde bir araya geldi. Yaklaşık 160 kişinin katıldığı etkinlikte davul zurna eşliğinde halay çekildi. Kaplan etkinliğini geleneksel hale getirdiklerini ifade etti.

Şırnak’ın İdil ilçesinde Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na (KESK) bağlı Eğitim Sen ve SES üyeleri, 5. Geleneksel Piknik Buluşması’nda bir araya geldi. Hespist Vadisi’nde (Cennet Vadisi) düzenlenen etkinliğe yaklaşık 160 kişi katıldı.

Piknikte üyeler, aileleriyle birlikte doğayla iç içe bir gün geçirerek yoğun iş temposunun stresinden uzaklaştı. Çocuklar için oyunlar ve yarışmalar düzenlenirken, yetişkinler müzik eşliğinde halay çekerek keyifli vakit geçirdi.

Eğitim Sen İdil Temsilcisi Faruk Kaplan yaptığı açıklamada, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Böyle etkinliklerde bir araya gelmek, dayanışmamızı güçlendiriyor. Bu tür buluşmalar mücadele ruhumuzu da besliyor,” dedi.

SES İdil Temsilciliği de birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, kamusal haklar için verilen mücadelenin sosyal yönünün önemine dikkat çekti.

Etkinlik, gelecek yıllarda da sürdürülmesi yönündeki ortak temennilerle sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
77 Kez Görüntülendi.
Bahçeli, "Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönene kadar kararımız net."
ŞIRNAK
99 Kez Görüntülendi.
Köpek Saldırısına uğrayan çocuğu esnaf kurtardı
ŞIRNAK
150 Kez Görüntülendi.
Şırnak’lı Sporcular Türkiye Şampiyonu oldu
ŞIRNAK
147 Kez Görüntülendi.
HÜDAPAR ‘dan Şırnak’ta Süriye Açıklaması
ŞIRNAK
150 Kez Görüntülendi.
Habur Sınır kapısında Altın operasyonu
ŞIRNAK
183 Kez Görüntülendi.
Otobüste fenalaşan adam hayatını kaybetti
ŞIRNAK
1256 Kez Görüntülendi.
İdil’de Trafik Kazası: 2 Ölü, 6 Yaralı
ŞIRNAK
141 Kez Görüntülendi.
Ünlülere uyuşturucu operasyonu
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
229 Kez Görüntülendi.
Şırnak Müftüsü Gece yarısı kararnamesi ile değişti
ŞIRNAK
98 Kez Görüntülendi.
Vali Birol Ekici’den Pınarbaşı Köyüne Taziye ziyareti