Kategoriler

Eğitim'de yarıyılı tamamladık Karnelerimizi aldık

İlçe merkezi ve bağlı köylerde eğitim gören 24334 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi. Öğrenciler, saat 09:00 da okullarına giderek karne alma sevincini yaşadılar.

İlçe merkezi ve bağlı köylerde eğitim gören 24334 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi. Öğrenciler, saat 09:00 da okullarına giderek karne alma sevincini yaşadılar. İdilin eğitimi istenilen seviyede olmasada ibrenin çıkışta olduğunu ifade eden  İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Şirin Arslan şunları söyledi. " 105 okulda 1200 öğretmen ve 24334 bin öğrenci ile eğitim öğretimin devam ettiğini ifade eden Arslan, "İlçemizde de Allah'a şükür kazasız, belasız bir yarıyılı tamamlanmış olduk. İşin doğrusu İdilde eğitim seviyesi olarak istediğimiz, arzuladığımız bir noktada değiliz. İyiye doğru giden bir çıkışımızda var.  Okul ihtiyacı olarak bir çok sorunumuzu aştık sayıllır. Fiziki yapı olarak yeterli duruma geldik. Öğretmen  açığımız olmasına rağmen öğretmensiz okullumuz kalmadı, öğrencilerimiz ilk yarıda yeterince eğitimlerini gördüler. İkinci yarıda eksiklerimizi gidererek iyi bir eğitim verme gayreti içinde olacağız. Öğrencilerimiz eksiklerini karnelerde görerek, ikinci yarıda motive olmuş bir şekilde  eğitimlerine başlasınlar, Veliler öğrencilere hoşgörü içersinde yaklaşarak karnelere baksınlar, öğrencilerin eksikliklerini gidererek yardımcı olsunlar, çocuklara kızmasınlar, önümüzde eğitim alanında uzun bir yol vardır, sorunları çözecek, imkanlara sahipiz, enerjimizi doğru değerlendirelim.  " dedi.

ŞIRNAK'ta 185 bin öğrenci karne alarak yarıyıl tatiline girdi. Vali Mehmet Aktaş, terör olayları nedeniyle kentteki eğitimde aksamalar yaşandığı dile getirerek, "İnşallah çok yakın bir süre içerisinde en azından ülke ortalamasının daha da üzerine çıkacağımızı ümit ediyoruz" dedi. 

Şırnak'ta eğitim gören 185 bin öğrenci karnelerini alarak yarı yıl tatiline girdi. Gazipaşa İlk ve Ortaokulu'nda Vali Mehmet Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, öğretmenler ve velilerin katılımıyla düzenlenen törende öğrenciler karne alma heyecanı yaşadı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
6 Kez Görüntülendi.
İdil Özel Eğitim Anaokulu’ndan 3 Aralık Engelliler Günü’ne Anlamlı Program
ŞIRNAK
418 Kez Görüntülendi.
İş kazasında hayatını kaybetti
SPOR
116 Kez Görüntülendi.
Yalgettekin Coşkuyla karşılandı
BÖLGESEL
207 Kez Görüntülendi.
Vurulmuş halde ölü bulundu
ŞIRNAK
184 Kez Görüntülendi.
Emniyet operasyonu Fuhuş ağı çökertildi
ŞIRNAK
224 Kez Görüntülendi.
Çevrim ailesinin acı günü
ŞIRNAK
234 Kez Görüntülendi.
Esnaf arasında çıkan kavgada 1 Kişi hayatını kaybetti
ŞIRNAK
76 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Kaçakçılık operasyonu: 51 gözaltı
SAĞLIK
87 Kez Görüntülendi.
Cizre’de Pizza Zehirlemesi iddiası : 1 kişi hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
Mesut Berzani Cizre’de