Kategoriler

Bir öğrenci yurtta intihar etti

Çanakkale’de Ağrılı üniversite öğrencisi Samet Taş, kaldığı yurdun 5'inci katından atlayarak hayatına son verdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği 1'inci sınıf öğrencisi Samet Taş, salı günü gece vakti işten geldikten sonra kaldığı Kerime Sultan KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nun 5’inci katından atlayarak intihar etti.

Ailesine “Anne, Abla, Baba; beni affedin, sizleri seviyorum, özür dilerim” ifadelerinin yer aldığı bir not bırakan gencin hem çalışıp hem okuduğu öğrenildi.

Çanakkale Olay’ın haberine göre yurt arkadaşları, Taş’ın intihar olayından kısa bir süre önce işten geldiğini ve Galatasaray formasıyla Galatasaray’ın 3-1 yenildiği Bayern Münih maçının özetini izlediğini söyledi. Arkadaşları, Taş’ın bir anda odasından çıkarak gözlerini bağladığını ve kendini merdiven boşluğuna bıraktığını belirtti.

Patnoslu gencin sessiz sakin, kendi halinde birisi olduğu ifade edildi. “Okuldan işe, işten yurda gelirdi” diyen yurt arkadaşları, Taş’ın neden intihar ettiğini anlayamadıklarını dile getirdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ise resmi siteden taziye mesajı yayınladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
111 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 30 gözaltı
ŞIRNAK
166 Kez Görüntülendi.
Çopan ölü bulundu
ŞIRNAK
144 Kez Görüntülendi.
Tanker devrildi 1 ölü 1 yaralı
ŞIRNAK
179 Kez Görüntülendi.
Sırtköy Belediyesi kardeş belediye oldu
ŞIRNAK
56 Kez Görüntülendi.
Şırnak Amatör liginde şampiyonluk maçı
ŞIRNAK
38 Kez Görüntülendi.
Kuraklık İdil’de Ziraatı vurdu
EKONOMİ
289 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır’da üretiyor 10 ülkeye ihracat yapıyor
ŞIRNAK
305 Kez Görüntülendi.
Süryani işadamı pizza salonu açtı
ŞIRNAK
16 Kez Görüntülendi.
Ziraat Fakültesi Güçlü Konak’ta çiftçilere seminer verdi
ŞIRNAK
94 Kez Görüntülendi.
Bursluluk sınavı 2090 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti