Kategoriler

Ukrayna'da iki öğrenciyi öldüren zanlı mezarlığa not bırakmış

Ukrayna’nın Harkov kentinde 20 yaşındaki Buket Yıldız ve 22 yaşındaki Zeynep Hüsünbey’i kaldıkları evde öldürdüğü iddiasıyla aranan ve Pendik’te mezarlıkta yakalanan Hüsnü Can Ç.(21), polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının, poliste ifade vermediği öğrenildi.

Ukrayna’nın Harkov kentinde 20 yaşındaki Buket Yıldız ve 22 yaşındaki Zeynep Hüsünbey’i kaldıkları evde öldürdüğü iddiasıyla aranan ve Pendik’te mezarlıkta yakalanan Hüsnü Can Ç.(21), polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının, poliste ifade vermediği öğrenildi.

İstanbul Pendik’te gözaltına alınan zanlının yakalanmadan önce babasının Kurtköy’deki mezarına gittiğii anlaşıldı. Hüsnü Can Ç’den geriye Babası Mehmet Ç.’nin mezarını başında silah kutusu, bir sırt çantası, bir adet av bıçağı kılıfı ve bir adet not kaldı. Notta, “Dünyada adalet yoktur. Hapis de verseniz ben cezamı her gün yaşıyorum” yazdığı görüldü.

Öte yandan Zeynep Hüsünbeyi’nin İzmir’de oturan babası Yurdal Hüsünbeyi, kızının cenazesini almak için Ukrayna’ya gitti.

NE OLMUŞTU?

Ukrayna’nın Harkov kentindeki Ulusal Karazin Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okuyan öğrenciler Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi, Valentinovskaya Caddesi’nde kiralık olarak oturdukları evde bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan Ukrayna polisi, şüphelinin, öldürülen Yıldız’ın eski erkek arkadaşı Hüsnü Can Ç. olduğunu belirledi. 2 Ocak Çarşamba günü havayoluyla Türkiye’ye gittiği tespit edilen katil zanlısı Hüsnü Can Ç. İstanbul’da yakalandı. (DHA)

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
23 Kez Görüntülendi.
‘ Maziden Atiye’ projesi Cizre’de başladı
ŞIRNAK
44 Kez Görüntülendi.
Trafik kazası 1 çocuk yaralandı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
64 Kez Görüntülendi.
Mehmet Emin Bozkurt vefat etti
ŞIRNAK
49 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 35 kişiye gözaltı
ŞIRNAK
127 Kez Görüntülendi.
Başkan Yarka Bahçeli ile biraraya geldi
BÖLGESEL
124 Kez Görüntülendi.
Halk otobüsü TIR çarpıştı 1 ölü 9 yaralı
ŞIRNAK
158 Kez Görüntülendi.
Silopi’de faili meçhul cinayet
ŞIRNAK
94 Kez Görüntülendi.
Ak Parti ilçe Başkanı Parke taşı çalışmasını denetledi
ŞIRNAK
70 Kez Görüntülendi.
Şerifiye şelalesi ziyaretçi akınına uğruyor
ŞIRNAK
41 Kez Görüntülendi.
Cizre Dicle Spor prefosyonel gelişim liginde mücadele edecek