Kategoriler

İneğe trafik cezası kesildi

Kendisine gelen tebligatı açan Altunç, yazılan cezayı görünce ne yapacağını şaşırdı. Trafik ceza tebligatının üzerinde beslediği ineğin küpe numarasını gören besici Altunç, cezanın ineğine yazıldığını gördü.

Kayseri’nin Sarız ilçesine bağlı Şarlak Mahallesi'nde besicilik yapan Duran Altunç’a, 2 gün önce muhtarlıktan bir tebligat geldi. Not kısmına "Başı boş hayvan bırakmak" yazan tutanakta "fotoğrafı mevcuttur" ifadesi yer alıyor.

Kendisine gelen tebligatı açan Altunç, yazılan cezayı görünce ne yapacağını şaşırdı. Trafik ceza tebligatının üzerinde beslediği ineğin küpe numarasını gören besici Altunç, cezanın ineğine yazıldığını gördü.

Ehliyetini alalım

Yaşadığı olayı İHA’ya anlatan Duran Altunç, “Böyle bir ceza yedik. Olmadık bir ceza. En sonunda oğluma git de, ‘Bunun ehliyetini alalım’ dedim. Ehliyetini alırsak ceza yazmazlar. Başka yapacak bir şey yok. Olay bu. Ceza gelince şok oldum.

"Cezada yola çıktığı söyleniyor ama biz hayvanları hiç boş bırakmadık"

Hiç duyulmadık bir şey. Bu olaya kimse inanmaz. İnanacak bir şey değil. Yayılan mala ceza yazılır mı? Bu ana kadar siz hiç duydunuz mu? Çok kişi beni aradı. Arayanlar ‘Böyle bir şey var mıymış? Hiç duymadık’ diyorlar. Hakikaten duyulmadı. Biz duymadık. Devletin kestiği parmak acımaz. Ceza neyse ödeyeceğiz. Yapacak bir şey yok. Birinin küpesi tutuyor ama diğer küpe bizim değil. Kar yağmadan önce otlanıyorlardı ama kar yağdıktan sonra gidemedi. İçeride kaldılar. Cezada yola çıktığı söyleniyor ama biz hayvanları hiç boş bırakmadık. Devamlı yanında bulunduk” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
76 Kez Görüntülendi.
KAYIP İLANI
ŞIRNAK
59 Kez Görüntülendi.
Mağara Köyü türizm kazandırılacak
SAĞLIK
174 Kez Görüntülendi.
AK Parti ilçe teşkilatından Hastaneye ziyaret
ŞIRNAK
243 Kez Görüntülendi.
Şığva ailesinin acı günü
SAĞLIK
430 Kez Görüntülendi.
Devlet Hastanesinde görev değişimi
ŞIRNAK
44 Kez Görüntülendi.
Ağaç katliamı için imza kampanyası
ŞIRNAK
93 Kez Görüntülendi.
TIR Şoförlerin Sıcak havada zorlu yaşamı
ŞIRNAK
199 Kez Görüntülendi.
Otopark inşaatında çalışmalar devam ediyor
ŞIRNAK
109 Kez Görüntülendi.
Tır aracı yandı
ŞIRNAK
80 Kez Görüntülendi.
Ağaç kıyımına karşı tepkiler giderek büyüyor