Kategoriler

İddia: Erdoğan ve Bahçeli erken seçime gidecek

Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2020 yılının kasım ayı için erken seçim kararı alacağını savundu.

 Ahmet Davutoğlu’nun kurmaylarından Konya eski Milletvekili Ömer Ünal, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2020 yılının kasım ayı için erken seçim kararı alacağını savundu.

Hükümetin sorunların üstesinden gelemediğini söyleyen Ünal, Cumhur İttifakı’nın oylarının yüzde 40’a düştüğünü öne sürdü. Sözcü’den Müslüm Evci’ye konuşan Ünal, şunları söyledi: “Türkiye’de bir erken seçim beklentisi var. Bu artık iyiden iyiye dillendirilmeye başlandı. 2020 yılının Kasım ayında bir erken seçim olabileceğini düşünüyorum. Türkiye’de toplumsal ve ekonomik sorunlar her geçen gün artıyor. AK Parti ve MHP kanadı bu sorunları üstesinden gelemiyor. Bu yüzden köşeye sıkışan Cumhur İttifakı ortak bir kararla erken seçime gitmek isteyecek.”

İnceledikleri birçok anket sonucu hakkında yorum yapan Ünal şöyle devam etti: “İncelediğimiz birçok anket sonucunda AK Parti’nin oyları yüzde 30 civarında. MHP’nin oyları da yüzde 10 seviyelerinde. Cumhur İttifakı yüzde 40 oyu zor buluyor. Bu oy kaybı her geçen gün artıyor.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
33 Kez Görüntülendi.
Barış ve Doğa İçin Çalışan Akif Manaf’a Özel Ödül
EKONOMİ
39 Kez Görüntülendi.
Cizre’nin Geleneksel Tatları İlgi Görüyor
EĞİTİM
36 Kez Görüntülendi.
Agitoğlu’nun kitabı yayınlandı
ŞIRNAK
42 Kez Görüntülendi.
Ramazan’da Dayanışma: Kızılay’dan Gıda Kolisi Dağıtımı
BÖLGESEL
44 Kez Görüntülendi.
Genç Kız Babasını öldürdü
ŞIRNAK
67 Kez Görüntülendi.
Sağlık Sen Şube yönetiminden Bahattin Şığva’ya ziyaret
ŞIRNAK
50 Kez Görüntülendi.
Şırnak Valisi Ekici Açık Kapı Mesaisine başladı
BÖLGESEL
62 Kez Görüntülendi.
Zincirleme Kaza 9 Kişi yaralandı
ŞIRNAK
92 Kez Görüntülendi.
İdil’de TIR alev aldı
ŞIRNAK
174 Kez Görüntülendi.
Şırnak’tan Almanya’ya direk Uçuşlar başladı