Kategoriler

İddia: Erdoğan ve Bahçeli erken seçime gidecek

Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2020 yılının kasım ayı için erken seçim kararı alacağını savundu.

 Ahmet Davutoğlu’nun kurmaylarından Konya eski Milletvekili Ömer Ünal, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2020 yılının kasım ayı için erken seçim kararı alacağını savundu.

Hükümetin sorunların üstesinden gelemediğini söyleyen Ünal, Cumhur İttifakı’nın oylarının yüzde 40’a düştüğünü öne sürdü. Sözcü’den Müslüm Evci’ye konuşan Ünal, şunları söyledi: “Türkiye’de bir erken seçim beklentisi var. Bu artık iyiden iyiye dillendirilmeye başlandı. 2020 yılının Kasım ayında bir erken seçim olabileceğini düşünüyorum. Türkiye’de toplumsal ve ekonomik sorunlar her geçen gün artıyor. AK Parti ve MHP kanadı bu sorunları üstesinden gelemiyor. Bu yüzden köşeye sıkışan Cumhur İttifakı ortak bir kararla erken seçime gitmek isteyecek.”

İnceledikleri birçok anket sonucu hakkında yorum yapan Ünal şöyle devam etti: “İncelediğimiz birçok anket sonucunda AK Parti’nin oyları yüzde 30 civarında. MHP’nin oyları da yüzde 10 seviyelerinde. Cumhur İttifakı yüzde 40 oyu zor buluyor. Bu oy kaybı her geçen gün artıyor.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
54 Kez Görüntülendi.
Adnan Polat Spor tesisleri Nusaybin’de açıldı
ŞIRNAK
56 Kez Görüntülendi.
İdil 80 işçi alacak
ŞIRNAK
146 Kez Görüntülendi.
Cizre Belediyesinden asfalt çalışması
SAĞLIK
225 Kez Görüntülendi.
İdil’de 2 ASM kuruluyor
ŞIRNAK
70 Kez Görüntülendi.
Nusaybin’de Galatasaray tesisi açıldı
EKONOMİ
230 Kez Görüntülendi.
Sedat Yapı işyeri hizmete açıldı
ŞIRNAK
251 Kez Görüntülendi.
Aracın çarptığı çocuk hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
275 Kez Görüntülendi.
Halime Yavuz vefat etti
ŞIRNAK
187 Kez Görüntülendi.
Şırnak Belediye Başkanından Silopi Belediye başkanına ziyaret
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
277 Kez Görüntülendi.
Halil Azizoğlu dizide rol alacak