Kategoriler

Gazeteci Güngör Arslan silahlı saldırıda öldürüldü

Kocaeli'de, internet haber sitesi sahibi Güngör Arslan, ofisinde silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Arslan, hastanede hayatını kaybetti.

Kocaeli'de, Ses Kocaeli Gazetesi sahibi Güngör Arslan, Cedit Mahallesi'ndeki ofisine gelen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, Arslan'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Yıldızlı, "İş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonrası kaldırıldığı hastaneye giderek iyi haberlerini beklediğimiz Ses Kocaeli Gazetesi imtiyaz sahibi Güngör Arslan'ı ne yazık ki kaybettik. Söyleyecek söz yok. Bugün Kocaeli'de bir gazeteci öldürüldü" dedi.

Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, olay yerinden kaçan şüpheliyi yakaladı. Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinden (KOGACE) yapılan açıklamada, Arslan'ın ofisinde silahlı saldırıya uğradığı belirtilerek, "Bilinci kapalı olan ve entübe edilen Arslan'a yapılan bu saldırıyı kınıyor, kendisine acil şifalar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Kocaeli Valiliği, "Olayı gerçekleştirdiği anlaşılan R. Ö. isimli şahıs suç aleti tabanca ile birlikte emniyet birimlerimizce yakalanarak gözaltına alınmış olup, bu menfur saldırının aydınlatılması için çok yönlü soruşturma başlatılmıştır" açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
38 Kez Görüntülendi.
Şırnak Lisesi Basketbol’da Türkiye yarı finalinde
ŞIRNAK
67 Kez Görüntülendi.
Çocukların Karne heyecanı
ŞIRNAK
122 Kez Görüntülendi.
İki Çocuğun Cansız bedenine ulaşıldı
ŞIRNAK
32 Kez Görüntülendi.
Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Şırnak’ta
DÜNYA
48 Kez Görüntülendi.
Şara’dan Kürt Halkı Kararnamesi
EĞİTİM
51 Kez Görüntülendi.
Karne Gününde Kaymakamdan Öğrencilere Moral Ziyareti
ŞIRNAK
76 Kez Görüntülendi.
Silahlı saldırı
EKONOMİ
56 Kez Görüntülendi.
Dicle Elektrik Ekipleri Kış Şartlarına Meydan Okudu
ŞIRNAK
52 Kez Görüntülendi.
Cizre Süriye Protestosu 3 gözaltı
ŞIRNAK
220 Kez Görüntülendi.
Vatandaş Doğalgaz Faturalarına Tepkili: “Bu Rakamlar Kabul Edilemez”