Kategoriler

Alınak'ın 80 yaşındaki ablasına dayak ve işkence

Kürt siyasetçi Mahmut Alınak’ın 80 yaşındaki ablası Dilber Alınak, yol ortasında ölesiye dövüldü ve şiddete maruz kaldı. Gördüğü işkence sonucu ağır yaralanan Dilber Alınak’ın hastanede yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Olay 9 Ağustos günü Kars’ın Digor ilçesinde meydana geldi.  Ekrem Aybi isimli bir kişi sabah saatlerinde rutin yürüşüne çıkan 80 yaşındaki Dilber Alınak’ın yolunu keserek kendisine şiddet uyguladı. Yaşlı kadını ölesiye döven Aybi, Alınak’ın üzerindeki paraları, zinnet eşyası ve telefonunu da gasp ederek olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin fark etmesi üzerine Dilber Alınak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan kadının hayati tehlikesi devam ediyor. Saldırgan Ekrem Aybi ise çıkarıldığı savcılık tarafından tutuklandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
366 Kez Görüntülendi.
İş kazasında hayatını kaybetti
SPOR
106 Kez Görüntülendi.
Yalgettekin Coşkuyla karşılandı
BÖLGESEL
184 Kez Görüntülendi.
Vurulmuş halde ölü bulundu
ŞIRNAK
168 Kez Görüntülendi.
Emniyet operasyonu Fuhuş ağı çökertildi
ŞIRNAK
207 Kez Görüntülendi.
Çevrim ailesinin acı günü
ŞIRNAK
229 Kez Görüntülendi.
Esnaf arasında çıkan kavgada 1 Kişi hayatını kaybetti
ŞIRNAK
74 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Kaçakçılık operasyonu: 51 gözaltı
SAĞLIK
87 Kez Görüntülendi.
Cizre’de Pizza Zehirlemesi iddiası : 1 kişi hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
Mesut Berzani Cizre’de
ŞIRNAK
59 Kez Görüntülendi.
Karaloğlu” Kardeşliğimizi ve Birliğimizi dahada güçlendireceğiz”