Kategoriler

Uyuşturucu Krizi: Gençler sokakta baygın bulundu

Uyuşturucu etkisindeki gençler, Batman'da sokak ortasında baygın halde bulundu. Mahalleli endişeli.

Batman'ın Seyitler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde, uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen gençler sokak ortasında baygın halde bulundu.

İddiaya göre, bazı gençler motosiklet üzerinde hareketsiz halde dururken, bazıları ise yol kenarında kendinden geçmiş şekilde görüldü. Uyuşturucu madde etkisinde oldukları öne sürülen gençlerden birinin, motosiklet kullanıyormuş gibi hayal dünyasında davrandığı ifade edildi. Bir genç kızın ise yol kenarında bilinci kapalı şekilde kendini kaybettiği anlar kameralara yansıdı.

Seyitler Mahallesi sakinleri, mahallelerinde artan madde kullanımı nedeniyle hem kendi çocukları hem de çevre güvenliği açısından endişeli olduklarını belirtti. Mahalleli, yetkililere çağrıda bulunarak bölgede denetimlerin artırılmasını ve uyuşturucuyla mücadelede daha kararlı adımlar atılmasını istedi.

Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde benzer olayların sık sık yaşandığını dile getiren vatandaşlar, "Aileler sokağa çocuklarını çıkaramaz hale geldi" diyerek şikayetlerini dile getirdi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
74 Kez Görüntülendi.
Bahçeli, "Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönene kadar kararımız net."
ŞIRNAK
98 Kez Görüntülendi.
Köpek Saldırısına uğrayan çocuğu esnaf kurtardı
ŞIRNAK
149 Kez Görüntülendi.
Şırnak’lı Sporcular Türkiye Şampiyonu oldu
ŞIRNAK
147 Kez Görüntülendi.
HÜDAPAR ‘dan Şırnak’ta Süriye Açıklaması
ŞIRNAK
148 Kez Görüntülendi.
Habur Sınır kapısında Altın operasyonu
ŞIRNAK
183 Kez Görüntülendi.
Otobüste fenalaşan adam hayatını kaybetti
ŞIRNAK
1256 Kez Görüntülendi.
İdil’de Trafik Kazası: 2 Ölü, 6 Yaralı
ŞIRNAK
141 Kez Görüntülendi.
Ünlülere uyuşturucu operasyonu
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
229 Kez Görüntülendi.
Şırnak Müftüsü Gece yarısı kararnamesi ile değişti
ŞIRNAK
98 Kez Görüntülendi.
Vali Birol Ekici’den Pınarbaşı Köyüne Taziye ziyareti