Kategoriler

Sevgilerini Sincaba verdiler

İlçenin Yeşildere Mahallesi’nde yaşayan yerel sanatçı Salih Ötken, köye döndüğü sırada yolda bulduğu yavru sincabı alarak evine götürdü. Yavru sincabı biberon ve marketten aldığı sütle besleyen 2 çocuk babası Ötken, evin maskotu olan sincabı çocuklarıyla beraber yıkayarak kurutuyor.

Yavru sincabı evin bir ferdi olarak gördüklerini ve ‘Lona’ ismini verdiklerini dile getiren Salih Ötken, “Yolda bulduğum sincabı eve getirdim. Eczaneden aldığı biberonla süt vererek besliyorum. Çocuklarım çok sevdi. Evin bir ferdi gibiymiş gibi ona özen gösteriyorlar. Biberonla süt veriyoruz ve 2 günde bir banyosunu yapıyoruz” dedi.

4. sınıf öğrencisi Esma Ötken de sincabı çok sevdiklerini belirterek, “Özenle besliyoruz ve banyosunu da yapıyoruz. Geldiğinden beri çok alıştık. Artık o ailemizin küçük bebeği. O babamızın en güzel hediyesidir. Benle kardeşim çok sevdik. Sincabımız uykuyu çok seviyor biz de her gün kendi imkânlarımızla yaptığımız sobanın yanında yaptığımız yere bırakarak uyumasını sağlıyor” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
100 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 30 gözaltı
ŞIRNAK
143 Kez Görüntülendi.
Çopan ölü bulundu
ŞIRNAK
136 Kez Görüntülendi.
Tanker devrildi 1 ölü 1 yaralı
ŞIRNAK
172 Kez Görüntülendi.
Sırtköy Belediyesi kardeş belediye oldu
ŞIRNAK
52 Kez Görüntülendi.
Şırnak Amatör liginde şampiyonluk maçı
ŞIRNAK
34 Kez Görüntülendi.
Kuraklık İdil’de Ziraatı vurdu
EKONOMİ
287 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır’da üretiyor 10 ülkeye ihracat yapıyor
ŞIRNAK
304 Kez Görüntülendi.
Süryani işadamı pizza salonu açtı
ŞIRNAK
16 Kez Görüntülendi.
Ziraat Fakültesi Güçlü Konak’ta çiftçilere seminer verdi
ŞIRNAK
94 Kez Görüntülendi.
Bursluluk sınavı 2090 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti