Kategoriler

Otostop çekerek bindiği araçta hayatını kaybetti

Batman'da otostop çeken genç, bindiği kamyonetin devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Kozluk ilçesi istikametinden Batman kent merkezine gelmekte olan patates yüklü kamyonetin devrilmesi sonucu 3 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan biri olan Özgür Adlığ, otostop çekerek bindiği kamyonet sürücüsüne, 'gideceğim yere kadar beni de bırakır mısınız' diyerek binmişti. Adlığ, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Batman'da otostop yaparak bindiği araçta hayatını kaybetti

BATMAN - Batman'da otostop çeken genç, bindiği kamyonetin devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

Dün, Kozluk ilçesi istikametinden Batman kent merkezine gelmekte olan patates yüklü 72 EP 193 plakalı kamyonettin devrilmesi sonucu 3 kişi yaralanmıştı. Alınan bilgilere göre, yaralılardan Özgür Adlığ, otostop çekerek durduğu kamyonet sürücüsüne, 'gideceğim yere kadar beni de bırakır mısınız' diyerek bindiği öğrenildi.

Adlığ, tedavi gördüğü Batman Eğitim Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
19 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Adli açılış töreni düzenlendi
ŞIRNAK
254 Kez Görüntülendi.
Aileden günlerdir haber alınamıyor
EĞİTİM
204 Kez Görüntülendi.
Mahalle Büyüdü okul acil ihtiyaç haline geldi
ŞIRNAK
78 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması
ŞIRNAK
80 Kez Görüntülendi.
Hüdapar’dan Çöp sorununa ilişkin açıklama
ŞIRNAK
101 Kez Görüntülendi.
İdil’de sahipsiz köpekler iki koyunu telef etti
ŞIRNAK
151 Kez Görüntülendi.
Başarılı Tümör ameliyatı gerçekleşti
ŞIRNAK
55 Kez Görüntülendi.
Toplum destekli polis ekibi uyarı broşürleri dağıttı
DÜNYA
133 Kez Görüntülendi.
DEM Parti 9 Kişiyi ihraç etti
BÖLGESEL
82 Kez Görüntülendi.
Dem Parti heyeti İmralı’dan döndü