Kategoriler

Öldürülen kardeşler toprağa verildi

İstanbul'da uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatlarını kaybeden Nazım Sözer ve kardeşi Ercan Sözer'in cenazeleri, memleketleri Hakkari'de toprağa verildi. Cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı.

İstanbul Küçükçekmece’deki Adliye Sarayı’na ait açık otoparkta geçtiğimiz Perşembe günü yaşanan silahlı kavgada hayatlarını kaybeden iş adamları Nazım Sözer ve kardeşi Ercan Sözer'in cenazeleri memleketleri Hakkari'ye getirildi.

Aynı saldırına hayatını kaybeden yeğenleri Kadir Mendanoğlu'nun cenazesi ise Antalya'ya gönderildi.

Araç konvoyu eşliğinde  Hakkari'ye getirilen Sözer kardeşlerin cenazeleri, önce Hakkari Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Burada kılınan cenaze namazının ardından cenazeler Kıran Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Cenazeye Sözer kardeşlerin ailesi ve yakınlarının yanı sıra bölgedenin ileri gelenleri, il ve ilçe yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Sözer kardeşlerin taziyesi ise Merzan Mahallesi dörtyol camisinde kabul edilmeye başlandı.

Yorumlar

Teodora Nduka 3 Yıl Önce

Very beatiful story about my lovely mother. We are so proud over you our wonderful mother. You are a strong and a wise women. We love you so so much.

Tuma ozmen 3 Yıl Önce

Gercek lahdo nun yaptigi bu güzel ve bizim icin önemli olan yani gecmisimiz icin bu yaziya tebrik ve büyük bir basaridir

Daha Fazla Haber
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Mehmet Emin Bozkurt vefat etti
ŞIRNAK
38 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 35 kişiye gözaltı
ŞIRNAK
118 Kez Görüntülendi.
Başkan Yarka Bahçeli ile biraraya geldi
BÖLGESEL
115 Kez Görüntülendi.
Halk otobüsü TIR çarpıştı 1 ölü 9 yaralı
ŞIRNAK
142 Kez Görüntülendi.
Silopi’de faili meçhul cinayet
ŞIRNAK
89 Kez Görüntülendi.
Ak Parti ilçe Başkanı Parke taşı çalışmasını denetledi
ŞIRNAK
68 Kez Görüntülendi.
Şerifiye şelalesi ziyaretçi akınına uğruyor
ŞIRNAK
39 Kez Görüntülendi.
Cizre Dicle Spor prefosyonel gelişim liginde mücadele edecek
EĞİTİM
133 Kez Görüntülendi.
İdil Ziraat Fakültesi Kontejanların tamamı doldu
ŞIRNAK
221 Kez Görüntülendi.
Rojda’dan Selim Sadak’a ziyaret