Kategoriler

Mezarlıkta fenalaşan İdil'li kadın hayatını kaybetti

Ulak Köyü nufüsuna kayıtlı olan Azima Yıldız oğlunun mezarını ziyaret ettiği sırada fenalaştı. Kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalere rağmen Azima kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Nusaybin ilçesinde yaşayan Fırfel Köyü nufüsuna kayıtlı olan Azime Yıldız (62), ziyaret ettiği oğlunun mezarı başında fenalaşarak hayatını kaybetti.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Nusaybin Yenişehir Mahallesi Moris Mezarlığı'nda meydana geldi. İdil'li olan Azime Yıldız, ziyaret ettiği oğlunun mezarı başında fenalaşarak yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kontrolünde, Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. İlk incelemelere göre kalp krizi geçirdiği belirtilen Yıldız'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için morga ötürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BÖLGESEL
2 Kez Görüntülendi.
Halk otobüsü TIR çarpıştı 1 ölü 9 yaralı
ŞIRNAK
54 Kez Görüntülendi.
Silopi’de faili meçhul cinayet
ŞIRNAK
63 Kez Görüntülendi.
Ak Parti ilçe Başkanı Parke taşı çalışmasını denetledi
ŞIRNAK
42 Kez Görüntülendi.
Şerifiye şelalesi ziyaretçi akınına uğruyor
ŞIRNAK
31 Kez Görüntülendi.
Cizre Dicle Spor prefosyonel gelişim liginde mücadele edecek
EĞİTİM
108 Kez Görüntülendi.
İdil Ziraat Fakültesi Kontejanların tamamı doldu
ŞIRNAK
190 Kez Görüntülendi.
Rojda’dan Selim Sadak’a ziyaret
ŞIRNAK
98 Kez Görüntülendi.
Kente bir günde 3 kadın hayatını kaybetti
SİYASET
218 Kez Görüntülendi.
HÜDAPAR Gençlik Kolları Başkanı Gençlerle buluştu
ŞIRNAK
342 Kez Görüntülendi.
Kaza yapan iki sürücü kardeş çıktı