Kategoriler

Kızıltepe'de Karı koca birkaç saat arayla hayatlarını kaybettiler

Vefat haberleri sevenlerini yasa boğarken, Çetin çiftinin çocukları ise evlerinde karantina altında tutuluyor. 

Kızıltepe'de Karı koca birkaç saat arayla

Mardin’de Kızıltepe ilçesinde, Coronavirus tedavisi gören karı koca, birkaç saat arayla hayatlarını kaybettiler.

Dünyayı saran Covid-19 salgınında can kayıpları devam ediyor. Hastalığa yenik düşenler, son nefeslerini yalnız veriyor, yakınları ise bir taziye bile kuramıyorlar.

Hastalığın yayılmasını engellemek için alınan her gün yeni önlemler alınıyor, fakat salgın yayılmaya devam ediyor.

40’a yakın vakanın görüldüğü Mardin’de ölümler de yaşanmaya başlandı. Dün yaşlı 2 kişinin vefat etmesinin bu sabah 62 yaşındaki Cahit Çetin de yaşamını yitirmişti.

Cahit Çetin’in ardından aynı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören eşi Verdê Çetin de akşam saatlerinde vefat ettiği öğrenildi.

Vefat haberleri sevenlerini yasa boğarken, Çetin çiftinin çocukları ise evlerinde karantina altında tutuluyor. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
133 Kez Görüntülendi.
Cizre Belediyesinden asfalt çalışması
SAĞLIK
208 Kez Görüntülendi.
İdil’de 2 ASM kuruluyor
ŞIRNAK
60 Kez Görüntülendi.
Nusaybin’de Galatasaray tesisi açıldı
EKONOMİ
221 Kez Görüntülendi.
Sedat Yapı işyeri hizmete açıldı
ŞIRNAK
236 Kez Görüntülendi.
Aracın çarptığı çocuk hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
260 Kez Görüntülendi.
Halime Yavuz vefat etti
ŞIRNAK
181 Kez Görüntülendi.
Şırnak Belediye Başkanından Silopi Belediye başkanına ziyaret
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
267 Kez Görüntülendi.
Halil Azizoğlu dizide rol alacak
ŞIRNAK
136 Kez Görüntülendi.
M.Emin Bozkuş’un ikinci kitabı çıktı
SAĞLIK
254 Kez Görüntülendi.
Hastane Müdürü görevine başladı