Kategoriler

Kadın cinayetinde şüpheli akraba gözaltına alındı

Kızıltepe ilçesinde evinin avlusunda kanlar içerisinde cesedi bulunan Nurhan İlhan cinayetine ilişkin jandarma ekipleri, akrabası M.İ.'yi şüpheli sıfatıyla gözaltına aldı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Eşme köyünde iki erkek kardeşiyle yaşayan 45 yaşındaki Nurhan İlhan'ın kardeşleri, sabah işe gitmek için evden çıktı. Kadının komşuları eve geldiğinde Nurhan İlhan'ın avluda kanlar içerisinde yerde olduğunu gördü. Durum jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Nurhan İlhan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. İlhan'ın karın bölgesinde bıçak darbeleri ve kafasına bir cisimle vurulduğu tespit edildi. İlhan'ın cansız bedeni otopsi için Mardin Devlet Hastanesine götürülmüştü. İşlemleri tamamlanan İlhan, dün gece toprağa verildi.

Olay ile ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri bugün sabah saatlerinde, Nurhan İlhan'ın akrabası olduğu öğrenilen M.İ.'yi şüpheli sıfatıyla gözaltına aldı

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
77 Kez Görüntülendi.
KAYIP İLANI
ŞIRNAK
62 Kez Görüntülendi.
Mağara Köyü türizm kazandırılacak
SAĞLIK
177 Kez Görüntülendi.
AK Parti ilçe teşkilatından Hastaneye ziyaret
ŞIRNAK
245 Kez Görüntülendi.
Şığva ailesinin acı günü
SAĞLIK
431 Kez Görüntülendi.
Devlet Hastanesinde görev değişimi
ŞIRNAK
45 Kez Görüntülendi.
Ağaç katliamı için imza kampanyası
ŞIRNAK
93 Kez Görüntülendi.
TIR Şoförlerin Sıcak havada zorlu yaşamı
ŞIRNAK
200 Kez Görüntülendi.
Otopark inşaatında çalışmalar devam ediyor
ŞIRNAK
109 Kez Görüntülendi.
Tır aracı yandı
ŞIRNAK
80 Kez Görüntülendi.
Ağaç kıyımına karşı tepkiler giderek büyüyor