Kategoriler

İmralı heyeti Adalet Bakanlığından randevu istedi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) çözüm süreci kapsamında kurulan komisyonun dinlemeleri bitirerek rapor aşamasına geçmesi ile birlikte Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İmralı heyeti de partilerle görüşme turu başlattı.

İmralı heyeti bu kapsamda AK Parti ve Adalet Bakanlığı'ndan randevu talep etti.

Heyet, ayrıca yarın saat 10.00’da Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde görüşecek.

CHP ve DEM Parti heyeti arasında yarın yapılması planlanan görüşme ise Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle ertelendi.

DEM Parti İmralı heyeti geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmişti. Heyet üyesi Pervin Buldan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşme sonrası basına açıklama yapmıştı.

Pervin Buldan, süreçte ikinci aşamaya geçildiğini belirterek “barış yasası” çağrısı yapmıştı. Devlet Bahçeli ise Buldan’ın açıklamaları için “Her cümlesine imzamı atıyorum” demişti.

DEM Parti İmralı heyetinde Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Faik Özgür Erol yer alıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
426 Kez Görüntülendi.
İdil’de Trafik Kazası: 2 Ölü, 6 Yaralı
ŞIRNAK
38 Kez Görüntülendi.
Ünlülere uyuşturucu operasyonu
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
83 Kez Görüntülendi.
Şırnak Müftüsü Gece yarısı kararnamesi ile değişti
ŞIRNAK
40 Kez Görüntülendi.
Vali Birol Ekici’den Pınarbaşı Köyüne Taziye ziyareti
ŞIRNAK
80 Kez Görüntülendi.
İl Milli Eğitim Müdürü Nas Basınla bir araya geldi
BÖLGESEL
66 Kez Görüntülendi.
Tankerin arkasına tutnan çocuk tehlike saçtı
ŞIRNAK
61 Kez Görüntülendi.
Silahlı kavga 1 kişi yaralandı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
85 Kez Görüntülendi.
İdil’in Yılkı Atlarına bakın hele !
ŞIRNAK
62 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta bal üreticisine Paris’ten ödül
ŞIRNAK
68 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 117 kişiye gözaltı