Kategoriler

Hüsümetli aileler çatıştı 4 ölü

Bismil'de husumetli iki aile arasında çıkan kavga kanlı bitti. Dört kişinin öldüğü kavgayla ilgili Bismil Belediyesi Eşbaşkanı Orhan Ayaz, aileleri barıştırmak için atılan tüm adımların sonuçsuz kaldığını söyledi.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesine husumetli Hamzalı Köyü'nden olan Tekin ailesi üyeleri ile Hazro ilçesinden Gümürcü ailesi üyeleri arasında silahlı kavga çıktı.

Dumlupınar Mahallesi'nde çıkan çatışmada Recep Gümürcü ile Hüsamettin Tekin olay yerinde öldü. Ağır yaralanan Sedat Tekin ile Meydin Gümürcü ise Bismil ve Diyarbakır Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı.

'İki Aile Arasında 1,5 Yıldır Husumet Var'

Artı Gerçek'e konuşan, görevden alınan seçilmiş Bismil Belediyesi Eş Başkanı Orhan Ayaz, şu bilgiyi aktardı:

"İki aile arasında 1,5 yıldır husumet var. Toplumun ileri gelenleri iki aileyi barıştırmak için birçok kez girişimde bulundu ancak hiçbir şekilde uzlaşı sağlanamadı. Bugün tekrar kavga çıktı. İki kişi vefat etti, iki kişi de ağır yaralı."

Ölü Sayısı Dörde Yükseldi

Bismil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 63 yaşındaki Meydin Gümürcü, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diyarbakır'a sevk edilen bir diğer ağır yaralı olan Sedat Tekin de(21) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Böylece ölenlerin sayısı dörde yükseldi.

Üç Gözaltı

Olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı.

Aileler arasında geçen yıl çıkan kavgada da bir kişi ölmüştü.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
117 Kez Görüntülendi.
Şeğ Seyda ailesinin acı günü
EĞİTİM
31 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Adıgüzel’den Tepeköy Okuluna ziyaret
ŞIRNAK
23 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler Doğa ve tarihi tuvale taşıyor
ŞIRNAK
26 Kez Görüntülendi.
DEM Parti’nin Barış Yürüyüşü Batman’da başladı
ŞIRNAK
104 Kez Görüntülendi.
Köpek Saldırısı 28 Koyun telef oldu
ŞIRNAK
220 Kez Görüntülendi.
Trafik kazası 4 kişi hayatını kaybetti
ŞIRNAK
384 Kez Görüntülendi.
Vefat haberi
BÖLGESEL
128 Kez Görüntülendi.
Silahlı Kavga 1 ölü 1 yaralı
ŞIRNAK
80 Kez Görüntülendi.
159 Yeni araç hizmete alındı
EĞİTİM
114 Kez Görüntülendi.
Görevine başladı