Kategoriler

Düğünde horon mu halay mı kavgası: 9 yaralı

İstanbul'un Pendik ilçesinde düğün salonunda taraflar arasında "halay mı, horon mu" kavgası çıktı. Kavgada 9 kişi yaralandı.

Olay, Pendik'te bulunan bir düğün salonunda akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre; kız tarafının halay talebi üzerine karşı taraftan horon isteği geldi.

İHA’nın haberine göre; iki taraf arasında başlayan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 9 kişinin yaralandığı kavgayı, polis ekipleri sonlandırdı.

Yaşanan olaya ilişkin konuşan çevre esnafı Burak Erik, “Büyük bir kavga oldu. Düğün salonunun içerisini dağıtmışlar. Çok fazla sayıda polis ekibi geldi. Önce erkek tarafını dışarıya çıkarttılar. Kız tarafını içeride beklettiler. Yaralılar da vardı” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
122 Kez Görüntülendi.
Cizre Belediyesinden asfalt çalışması
SAĞLIK
198 Kez Görüntülendi.
İdil’de 2 ASM kuruluyor
ŞIRNAK
53 Kez Görüntülendi.
Nusaybin’de Galatasaray tesisi açıldı
EKONOMİ
210 Kez Görüntülendi.
Sedat Yapı işyeri hizmete açıldı
ŞIRNAK
226 Kez Görüntülendi.
Aracın çarptığı çocuk hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
256 Kez Görüntülendi.
Halime Yavuz vefat etti
ŞIRNAK
179 Kez Görüntülendi.
Şırnak Belediye Başkanından Silopi Belediye başkanına ziyaret
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
265 Kez Görüntülendi.
Halil Azizoğlu dizide rol alacak
ŞIRNAK
136 Kez Görüntülendi.
M.Emin Bozkuş’un ikinci kitabı çıktı
SAĞLIK
254 Kez Görüntülendi.
Hastane Müdürü görevine başladı