Kategoriler

Araba fiyatına ağaç satın aldı

Batman'da 1000 yıllık zeytin ağacı bir siteye yaklaşık 500 bin liraya satıldı. Çamlıtepe Mahallesinde bulunan bir sitenin bahçesine dikilen 1000 yıllık zeytin ağacı mahalle sakinlerinin ve oradan gelip geçenlerin ilgi odağı oluyor.

Batman’da ağaç, fidan ve süs bitkileri satışı yapan Muhammed Tunç, söz konusu ağacı sipariş üzerine getirdiklerini belirtti. Tunç, ağacın kente gelmesiyle birlikte yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Maddi durumu iyi olan site sakinlerinin talebi doğrultusunda bu tür ağaçların satışının gerçekleştiğini ifade eden Tunç, “Asırlık ağaçlar her zaman dikkat çekiyor. Özellikle Batman gibi ormana ve yeşilliğe hasret bir şehirde, bu tür ağaçların varlığı büyük bir nostaljiye yol açıyor” dedi.

Araba fiyatına satılan 1000 yıllık zeytin ağacı hem görkemi hem de hikâyesiyle kentin yeni merak konusu oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
42 Kez Görüntülendi.
DEDAŞ’A Karşı protesto eylemi
BÖLGESEL
54 Kez Görüntülendi.
Araba fiyatına ağaç satın aldı
SPOR
15 Kez Görüntülendi.
Şırnak’lı Milli Sporcu şampiyonada 3 Madalya aldı
SPOR
149 Kez Görüntülendi.
Amedspor evinde galip
BÖLGESEL
302 Kez Görüntülendi.
Polis memuru yaşamına son verdi
ŞIRNAK
42 Kez Görüntülendi.
Emniyet Müdürü Sazak’dan gençlere ziyaret
ŞIRNAK
198 Kez Görüntülendi.
Kaymakam’dan Çınarlı Köyüne ziyaret
BÖLGESEL
356 Kez Görüntülendi.
Saldırıda Anne 2 oğlu hayatını kaybetti
BÖLGESEL
128 Kez Görüntülendi.
Zırhlı araç otomobil çarpıştı
ŞIRNAK
159 Kez Görüntülendi.
Hasretini çektiği memleketlerinde Ayın yaptılar