Kategoriler

5 gündür haber alınmayan gencin cansız bedeni bulundu

Mardin'in Midyat ilçesinde 5 gün önce ava gidiyorum diyerek evden çıkan ve bir daha haber alınmayan 25 yaşındaki Osman Alver, ölü bulundu.

Alınan bilgilere göre, Midyat ilçesine bağlı Çavuşlu Mahallesi'nde çiftçilikle uğraşan ve annesiyle yaşayan 25 yaşındaki Osman Alver, 5 gün önce saat 14.30 sıralarında ava gitmek üzere çıktığı evden bir daha geri dönmedi. Yakınlarının haber vermesiyle Jandarma ekipleri, Osman Alver'in bulunması için ava çıktığı bölgede geniş çaplı arama başlattı. Bölgede bir kişinin hareketsiz halde yattığını görenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sevk edilen Jandarma ekipleri, cesedin Osman Alver'e ait olduğunu belirledi.

Olay yeri incelemesinin ardından Alver'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Otopsi işlemleri sonrasında Alver'in cenazesi, Çavuşlu Mahallesinde toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
136 Kez Görüntülendi.
Cizre Belediyesinden asfalt çalışması
SAĞLIK
210 Kez Görüntülendi.
İdil’de 2 ASM kuruluyor
ŞIRNAK
62 Kez Görüntülendi.
Nusaybin’de Galatasaray tesisi açıldı
EKONOMİ
224 Kez Görüntülendi.
Sedat Yapı işyeri hizmete açıldı
ŞIRNAK
238 Kez Görüntülendi.
Aracın çarptığı çocuk hayatını kaybetti
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
263 Kez Görüntülendi.
Halime Yavuz vefat etti
ŞIRNAK
182 Kez Görüntülendi.
Şırnak Belediye Başkanından Silopi Belediye başkanına ziyaret
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
268 Kez Görüntülendi.
Halil Azizoğlu dizide rol alacak
ŞIRNAK
138 Kez Görüntülendi.
M.Emin Bozkuş’un ikinci kitabı çıktı
SAĞLIK
254 Kez Görüntülendi.
Hastane Müdürü görevine başladı