Kategoriler

247 Milyon loto'dan Kazanan Diyarbakır'lı parayı nereye yatıracağını açıkladı

Fevzi Badıkan, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde makineye oynattığı 60 liralık Çılgın Sayısal Loto kuponu ile 247 milyon 659 bin 481 TL kazandı. Fevzi Badıkan bugün bankadan çekini aldı.

Türkiye’de şans oyunlarında verilen en büyük para ödülünün sahibi olan Fevzi Badıkan adına konuşan yeğeni Şükrü Badıkan, “Silvan’da fabrika kurmayı düşünüyoruz. Bölgenin ihtiyacı olan birkaç şey var. Onun çalışmasını yürütüyoruz, inşallah Silvan’a iyi bir yatırım yapacağız" dedi.

DHA’nın haberine göre Sisal Şans tarafından 17 Temmuz’da yapılan “Çılgın Sayısal Loto” çekilişinde bir kişi 247 milyon 659 bin 481 TL ikramiye kazandı. Türkiye’de şans oyunlarında verilen en büyük para ödülü olan ikramiye Diyarbakır Silvan İlçesi’nde yaşayan Fevzi Badıkan’a isabet etti. Badıkan, akrabalarıyla birlikte bugün İstanbul’a gelerek bankadan çekini aldı.

Fevzi Badıkan adına konuşan yeğeni Şükrü Badıkan, Silvan’ın en büyük aşiretlerinden biri olan Badıkan Aşireti mensubu olduklarını belirterek şunları söyledi: " Fevzi amcam Silvan’ın sayılı zenginleri arasındaydı. İşler ters gidince iflas etmek zorunda kaldı. İflas edince de il dışına çıktı, İzmir’e yerleşti. İzmir’den Ankara’ya geldi. O süreçten sonra tekrar Silvan’a geldi yerleşti. Silvan’a geldikten sonra ara sıra loto oynuyordu. Biz aslında oynamasını istemiyorduk. Önce 20 liralık oynadı, onla 60 lira kazandı. Sonra 60 lirasını bir daha yatırdı. Oynarken kendisi de oynamadı, makineye oynattı. Geçen gün eve gidip bilete baktığında ikramiyenin çıktığını görmüş. Sonra bizi aradı, biz inanamadık. Çok büyük bir rakam. Bu kadar büyük rakamın çıkacağına inancımız yoktu. Biz de gelip baktık, eş, dostu aradık. Onlar bize neler yapacağımızı söyledi. Süreçle ilgili çok çok mutluyuz. Aile büyüklerimizle beraber inşallah bölgemize, Diyarbakır’ımıza, özellikle aşiretimiz için gerekli çalışmalar neyse biz bu parayı orada kullanmayı düşünüyoruz. Bununla ilgili birkaç düşüncemiz var ama rakam çok büyük bir rakam. Biz buna tek başımıza karar verecek durumda değiliz. Aşiretimizin büyüklerinin uygun göreceği işleri yapmayı planlıyoruz. Silvan’da fabrika kurmayı düşünüyoruz. Bölgenin ihtiyacı olan birkaç şey var. Onun çalışmasını yürütüyoruz inşallah Silvan’a iyi bir yatırım yapacağız.”

Yorumlar

Emin artan 2 Yıl Önce

Şans oyunlari talihlileri nin salonu hazin ve ahır omurlerinde ekmek arar hale geliyorlar.bununla ilgili belgesellere bakilabilir.onun için ne oparadan nede o parayla yapılacak yatırımdan hayır gelmez.

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
51 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Adıgüzel’den taziye ziyareti
ŞIRNAK
82 Kez Görüntülendi.
Babalar gününde mezarlığa anlamlı ziyaret
DÜNYA
27 Kez Görüntülendi.
İran, İstihbarat başkanını öldüğünü doğruladı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
134 Kez Görüntülendi.
Yakışır ailesinin acı günü
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
71 Kez Görüntülendi.
İdil Tiyatro topluluğu seyircinin huzuruna çıkıyor
ŞIRNAK
124 Kez Görüntülendi.
Leyla Dicle vefat etti
EĞİTİM
171 Kez Görüntülendi.
Üniversite taşınıyor İlçe halkından tepki
EĞİTİM
167 Kez Görüntülendi.
İdil’de LGS heyecanı başladı
ŞIRNAK
333 Kez Görüntülendi.
Dirsekli Köyünde trafik kazası
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
287 Kez Görüntülendi.
Dr. Garip ile Sevda Dünya evine girdi