Kategoriler

18 yaşındaki genç başında vurulmuş halde bulundu

Mardin'de 18 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde, Kocakent köyünde ikamet eden 18 yaşındaki İdem Y., köy caminin yanında başından vurulmuş halde bulundu. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. İdem Y., ağır yaralı olarak Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde 18 yaşındaki bir genç, başından vurulmuş halde ağır yaralı olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Kocakent köyünde ikamet eden ve evin bahçesinde bulunan lavaboya gitmek için dışarı çıkan 18 yaşındaki İdem Y., köyde bulunan caminin yanında başından vurulmuş halde olarak bulundu.

Köy sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İdem Y., ağır yaralı olarak Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
34 Kez Görüntülendi.
Şırnak Lisesi Basketbol’da Türkiye yarı finalinde
ŞIRNAK
58 Kez Görüntülendi.
Çocukların Karne heyecanı
ŞIRNAK
98 Kez Görüntülendi.
İki Çocuğun Cansız bedenine ulaşıldı
ŞIRNAK
29 Kez Görüntülendi.
Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Şırnak’ta
DÜNYA
47 Kez Görüntülendi.
Şara’dan Kürt Halkı Kararnamesi
EĞİTİM
50 Kez Görüntülendi.
Karne Gününde Kaymakamdan Öğrencilere Moral Ziyareti
ŞIRNAK
71 Kez Görüntülendi.
Silahlı saldırı
EKONOMİ
54 Kez Görüntülendi.
Dicle Elektrik Ekipleri Kış Şartlarına Meydan Okudu
ŞIRNAK
50 Kez Görüntülendi.
Cizre Süriye Protestosu 3 gözaltı
ŞIRNAK
218 Kez Görüntülendi.
Vatandaş Doğalgaz Faturalarına Tepkili: “Bu Rakamlar Kabul Edilemez”